1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Nieuws
Dec
8

Hoofdklasse zaal speelschema

Komend weekend start de Hoofdklasse competitie in de zaal. Binnen twee poules met acht dames teams en twee poules met acht heren teams zal er in vijf weekenden tegen elkaar gehockeyd worden. Op 22 januari wordt de finale gespeeld. 
Op dit moment mag er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Er zijn helaas ook geen livestreams te bekijken. We zullen ons best doen om jullie v...

Ledennieuws
Dec
6

Jong Oranje vijfde op WKU21

Brent van Bijnen, Luke Dommershuijzen en Floris Middendorp zijn met Jong Oranje tijdens het WK onder 21 in Bhubaneswar geƫindigd op de vijfde plaats. Nederland boekte in de laatste wedstrijd een knappe 4-6 overwinning op topland Belgiƫ. Gefeliciteerd heren, goed gedaan!
Via hockey.nl:
Om klokslag 9.00 uur Nederlandse tijd was het veld in het Kalinga Stadium net een zwembad...

Zaalhockey
Dec
2

Trainingsschema week 6 dec

Bijgaand het aangepaste zaalhockey trainingsschema voor de week van 6 december.
Komende week trainen weer alle 8-tallen tot en met de A teams in de zaal. Nu met twee teams tegelijk. Er worden dan ook wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld tijdens die trainingen. 
Let op: het eerste team doet daarvoor wit aan en tweede genoemde team zwart.
...

Zaalhockey
Dec
1

Zaalhockey spelregels

Het is al weer even geleden dat er werd gezaalhockeyd. Daarom vind je hier de (nieuwe) spelregels en handige filmpjes van de KNHB. Handig voor spelers, maar ook als je moet fluiten.
Even opfrissen (lees verderop de nieuwe spelregel/interpretatie en check deze video) - Klik hier voor een uitgebreider uitleg.
1. Per district verschilt de wedstrijdduur. In Noord-Holland geldt: ...

Clubinfo
Nov
29

Ingang complex tennislaantje

De komende periode wordt de ingang van ons complex via het tennislaantje gebruikt. Het witte hek bij het stadion zal namelijk om 16:00 uur gesloten worden. 
Gebruik daarom als je gaat zaaltrainen in de Amsterdam Elfi Dome de ingang via het tennislaantje. Zet je fiets buiten het complex op dubbelslot. ...

Clubinfo
Nov
29

Bestuurslid Jeugdhockey gezocht

Beste leden en ouders van leden,
Het bestuur is op zoek naar een mede bestuurslid en wel voor de portefeuille Jeugdhockey. Lees in de bijlage de volledige functie in de bijlage. Valerie Smit zal binnen het bestuur blijven en de portefeuille Tophockey onder haar hoede nemen.
Procedure: Lijkt je het leuk om ons team te komen versterken dan willen we je vragen een email te s...

Clubinfo
Nov
26

Corona regels op AH&BC

Update
Vanaf zondag 28 november sluit de club dagelijks om17:00 i.v.m. de nieuwe maatregelen. Dit betekent dat er na 17:00 uur niet getraind en geen wedstrijden gespeeld kunnen worden.  Dit betekent dat wij ons wedstrijdschema voor zondag moeten herzien en enkele wedstrijden moet verplaatsen naar het inhaalweekend van 4 en 5 december. De geplande zaaltrai...

Nieuws
Nov
4

Amsterdam Sportgala - stem

Stem op Billy en Maria voor Sporter van het Jaar

Billy Bakker en Maria Verschoor zijn door Topsport Amsterdam genomineerd als Sportman en Sportvrouw van het jaar. Nu hebben zij jullie stemmen nodig! Stem via de link en wie weet kunnen zijn tijdens het Sportgala deze mooie prijzen in ontvangst nemen. 
Alvast bedankt voor het stemmen!
...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Dec
6

Tymen Kloen over het WKU21

Terwijl de ogen misschien vooral gericht waren op Jong Oranje met een aantal Amsterdam Heren 1 spelers, waren Brent, Luke en Floris niet de enige Amsterdammers op het WK Onder 21 in India...
Tymen Kloen speelt in Amsterdam Heren 2 en zit in de selectie van Amerika U21. We volgenden hem op de voet en zagen hem spelen tegen zijn clubgenoten in de wedstrijd Jong Oranje vs Amerika.  ...

Clubinfo
Dec
2

Vergeet je lustrumprijs niet

Op zondag 14 november is de trekking geweest van de Lustrum loterij. Veel mensen zijn al blij gemaakt met mooie prijzen en hebben deze opgehaald op de club. Echter er liggen nog enorm veel prijzen te wachten op hun nieuwe eigenaar. Zie de bijlage voor de lotnummers en de daarbij horende prijzen. Indien je iets gewonnen hebt, stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam en lotnummer. Dan ...

Arbitrage
Nov
29

45 geslaagde jeugdscheidsrechters

Vorige week heeft een deel van de jeugd hun scheidsrechtersexamen gedaan. In totaal zijn er 45 geslaagden. Hieronder vallen 5 toppers uit de C-Jeugd. Voor hen was het een optie om mee te doen. Super goed gedaan allemaal! 

...

Jeugd algemeen
Nov
29

BP Top Indoor Kamp

Strafcorners slepen zoals Pien van Nes, scoren zoals Jochem Bakker en de snelheid en techniek van Tjep Hoedemakers. Technisch en tactisch beter worden in twee dagen samen met de BP Zaal Trainers en Zaal toppers. Persoonlijke begeleiding, trainen in kleine groepjes en twee tophockeydagen beleven, daar draait het om tijdens het BP Top Indoor Kamp op 27 en 28 december op AH&BC.

Clubinfo
Nov
18

Amsterdam app

Momenteel wordt er een update gedaan, waardoor de AH&BC app tijdelijk niet te vinden is in de Appstore. Alle informatie is ook op onze website te vinden (trainings- en wedstrijdschema), daarnaast kan het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) ook hier online ingevuld worden. 
Excuses voor het ongemak. ...

SpeelBal
Nov
12

Inschrijvingen Speelbal blok 2

Kennis maken met verschillende sporten en spellen? Een uurtje lekker bezig zijn met leeftijdsgenoten? 
Blok 2 is van maart tot en met juni 2022. De inschrijving voor blok 2 van dit seizoen (2021-2022) start op 16 november. 
Een Speelbal blok bestaat uit 12 lessen op woensdag of vrijdagmiddag. Het is een uniek sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot e...

Jeugd algemeen
Nov
3

SportWays zaalhockeykamp

Ga jij deze kerstvakantie mee de zaal in? brrr ..., wat begint het koud te worden hé? Nog maar een paar weken, en dan zijn we alweer halverwege het seizoen. En dat betekent dat het weer tijd is voor het zaalhockeyseizoen!

Wil jij in de kerstvakantie blijven werken aan nieuwe zaalskills, zodat jij de laatste weken van de zaalcompetitie staat te schitteren in de zaal? Ti...

Sponsoring
Okt
24

Exclusieve ledenkorting bij Tulp

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of er al een tijdje over aan het dromen? Dit is je kans! 
Dit seizoen spelen onze heren in de Tulp Hoofdklasse en daarmee is Tulp Keukens ook sponsor van onze club. Dat is voor jou als lid extra mooi. Jij kan namelijk gebruik maken van een mooie actie, waarmee je ook nog eens Amsterdam steunt. 
Je ontvangt 10% korting, bovenop alle lo...

Ledennieuws
Okt
5

Videobeelden van je wedstrijd?

Als je op veld 4 of in het Wagener stadion hockeyt is het mogelijk om videobeelden van je wedstrijd te laten maken. Deze kan je gebruiken om: de wedstrijd live te streamen; de wedstrijd terug te kijken; achteraf analyses te maken; de mooie acties eruit te halen en op je Instagram/Facebook/TikTok etc. te posten.
Hoe zorg je er nou voor dat er beelden worden gemaakt...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1