f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg

Vacaturebank senioren

De vacaturebank voor het seizoen 2021/2022 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam. Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! Spreekt een team op deze pagina jou aan, stuur gerust een appje naar de best betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Dames Jong 2

Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijd: 18-25 jaar
Gezocht: Trainer

*FANATIEKE EERSTE EN TWEEDE HELFT EN EEN GEZELLIGE DERDE HELFT ;)*

Dames jong 2 van AH&BC is een groep fanatieke meiden die graag op niveau willen hockeyen en daarom op zoek zijn naar iemand die ons team op de woensdagavond zou willen trainen!

Ben jij of ken jij iemand die ons wilt komen versterken? 

Liefs,

DJ2

 

Contact: Sanne Janssen, 0639677617


Dames Jong 5

 

Klasse: Reserve 2e klasse
Leeftijd: 23-27 jaar
Gezocht: alle linies"Wij, Dames Jong 5, zijn opzoek naar nieuwe speelsters voor volgend jaar! We spelen fanatiek en dat zie je terug op het veld, maar we houden ook zeker van een biertje na de wedstrijd en TD’s (obviously). Ook naast hockey doen we veel leuke dingen met het team, zoals Sinterklaas, Valentijnsuitje, karaoke avond, Blind Date Diner en nog veel meer.

Wij zijn een groep van 23-27 jaar die al jaren bij Amsterdam hockeyen en zijn opzoek naar ongeveer 4 werkende of studerende enthousiaste hockeysters die ons team willen versterken! We hebben afgelopen seizoen tweede klasse gespeeld en trainen één keer in de week. Volgend jaar gaan wij het Jong Dames tijdperk achter ons laten en de Dames vertegenwoordigen.

We hebben voor alle linies nieuwe speelsters nodig en horen graag wat je voorkeur is. We hopen je snel te zien als onze nieuwe goal getter, spelverdeler of slot op de deur."

Contact: Anne Marie van Griethuijsen (Nummer 06-10530085)

 Dames Jong 7

Klasse: Reserve 3e klasse
Leeftijd: 18-25
Gezocht: Keeper en veldspeelsters

!!Speelsters en Keeper gezocht!!

Wij, DJ7, zijn opzoek naar een paar leuke fanatieke hockeymeiden om met ons te komen spelen volgend jaar. Wij houden ervan om met zn alle de 3e helft te doen en lol te hebben samen maar wij staan ook elke week fanatiek op de training en spelen om te winnen. Als het volgend jaar weer kan, zijn wij zeker wel te vinden langs de lijnen van dames en heren 1, en met een paar biertjes op de TD’s.

Wij zijn allemaal tussen de 18 en 25 jaar oud, dus we hebben van alles wat. Wij spelen dit seizoen in de derde klasse. Als je wil keepen is dat zeker een bonus! 

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Neem dan contact op met Lisa 0613514028


Dames Jong 11

Klasse: Reserve 4e klasse
Leeftijd: 22-26 jaar
Gezocht: Keeper en veldspeelsters

!! DJ11 is opzoek naar speelsters en een keeper!!

Wij, DJ11 van AH&BC, zijn op zoek naar nieuwe speelsters en een keeper voor ons gezellige hockeyteam. Wij zijn een team van meiden tussen de 22 en 26 jaar. Afgelopen seizoen hebben wij 4e klasse gespeeld en trainen wij één keer per week.

Zowel in de 1e, 2e als de 3e helft zijn wij fanatiek en natuurlijk doen wij een drankje (of meer) op TD, zodra de Jonge ons dat weer toelaat. Onze onvergetelijke teamuitjes mogen daarnaast ook niet ontbreken.

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur een berichtje en kom gezellig een keer meetrainen!

Contact: 0645247214 (Yasmin Civil)


Dames 4

Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijd: 23+
Gezocht: 4 speelsters


!! Dames 4 zoekt nieuwe speelsters !! 

Ben jij op zoek naar een nieuw team volgend jaar? SEARCH NO MORE! Want wij, Dames 4 van AH&BC, zijn op zoek naar ±4 nieuwe speelsters. We zijn een fanatiek team dat res. 1e klasse speelt op dit moment, maar komend seizoen er alles aan gaan doen om terug te keren naar de res. overgangsklasse! 

Naast dat we fanatiek zijn, houden we ook van leuke dingen doen met elkaar zoals teamuitjes organiseren en vergeet ook de jaarlijkse wintersport met het team niet! Bovendien hebben we ook een TOP trainer die elke week voor ons klaarstaat. Dus wat wil je nog meer?! 

Stuur ons vooral een berichtje als je een keer wilt meetrainen!  

Liefs,

Sabine (06-12556482)
Wietske (06-51296245)


Dames 8

Klasse: Reserve 3e klasse
Leeftijd: 21-28 jaar
Gezocht: Veldspeelsters


Wij zijn op zoek naar nieuwe teammates! Wij zijn een gezellig, gevarieerd damesteam (3e klasse), die gefocust zijn op het veld en houden van een drankje daarnaast. Het merendeel uit ons team heeft in de 1e-lijn jeugdteams gespeeld. We zoeken vooral wat versterking tussen de 21 en de 28 jaar oud die net zoals wij houden van de derde helft! 
Wij organiseren als team vaak teamavondjes en vormen een hecht en gezellig team. We combineren ambitieuze wedstrijden met veel plezier!

Groetjes, AH&BC Dames 8

Contact: Feline van Kampen (0652525340)

Dames 9

Klasse: Reserve 4e klasse
Leeftijd: 27+
Gezocht: Keeper & veldspeelsters


Het o-zo-gezellige dames 9 zoekt sportievelingen die ons team komen versterken komend seizoen! Wij zijn een leuke clubje van 27+-ers en spelen momenteel res. 4e klasse. Naast een fanatiek potje op het veld, nuttigen wij ook graag een drankje met elkaar buiten de lijnen. Het jaarlijkse (OET) toernooi wordt dan ook nimmer gemist!

Zie jij jezelf al shinen tussen ons in?

Stuur dan vooral een berichtje naar Marlous Valk via tel.nr: +31 6 14 25 08 46.


Dames 10

Klasse: Reserve 6e klasse
Leeftijd: 24-32 jaar 
Gezocht: Keepster


Wij zijn op zoek naar een keepster! Wij zijn een gezellig damesteam (6e klasse). Wij hebben allemaal op hoog niveau gehockeyd en vormen nu een vriendinnen team. Wij zijn fanatiek tijdens partijtjes en wedstrijden en houden ervan om gezellige activiteiten samen te doen. De derde helft staat zeker bij iedereen hoog in het vaandel. Vind jij het leuk om bij ons te komen keepen?

Groetjes, AH&BC Dames 10

Contact: Grace van der Vegt (0646597708)  


Dames 35+C

Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijdsprofiel: 35+
Gezocht: Achter- midden en voorhoedespeelsters
Ervaring: Fijn als je wat ervaring hebtBen jij 35+, woon je in Amsterdam, kan je een beetje oké hockeyen en hou je van een bitterbal & biertje na de wedstrijd, dan ben jij onze (wo)man! 

Voor aanmelding of meer informatie, stuur je een berichtje naar Birgit: 0619180209.


Heren 8

Klasse: Reserve overgangsklasse
Leeftijdsprofiel: 26+
Gezocht: Veldspelers
Ervaring: Overgangsklasse of hoger


Zin om te hockeyen volgend seizoen?

Amsterdam H8 zoekt versterking. Ze spelen reserve overgangsklasse en trainen iedere donderdag om 21:00. Heb jij ervaring op dit niveau of hoger en lijkt het je leuk om aan te sluiten? 

Reageer op dit bericht doormiddel van een appje en train een keer mee, of  neem telefonisch contact op met Roderick Nieuborg +31 6 41147623.

P.s. over een nieuw tenue hoef je, je geen zorgen te maken. Dat wordt geregeld door Ron Gastrobar.Heren 17

Klasse: Reserve 5e klasse  
Leeftijdsprofiel: 26+ 
Gezocht: 4 veldspelersHeren 17 zoekt versterkingen!

Ons team heeft 4 plekken vrij dus is het ook mogelijk om met een groepje te komen. Wij zijn een gedreven mix van jonge honden met ervaren rotten. Wij trainen elke donderdag om 21.00 uur. Op zondag wordt er fanatiek gespeeld in de vijfde klasse met een gezellig biertje tijdens de 3e helft. Stuur een appje en kom een keer meetrainen!

Contact: Pieter van Oordt, 0626368147

Heren 35B

Klasse: Reserve overgangsklasse
Leeftijdsprofiel: 35+
Gezocht: 3-4 veldspelers
Ervaring: Overgangsklasse of hoger


Heren B is voor komend seizoen op zoek naar 3-4 spelers. Dus mocht je zin hebben met een groepje of alleen bij ons te komen hockeyen en ben je boven de 35+ neem dan graag contact op met Stijn Boon 06-19904223 of Jonas Bakker 06-44402222 .

We spelen in de veteranen 35+ hockey competitie in de overgangsklasse. Het is fijn als je enige ervaring op dit of vergelijkbaar niveau hebt.
Er wordt met veel mensen getraind op donderdagavond om 21 uur en op zondag lekker fanatiek en sportief gehockeyd . Als je een training(en) wil proberen ben je van harte welkom.


Heren 35D

Klasse: Reserve 3e klasse
Leeftijdsprofiel: 35+
Gezocht: 6 veldspelers


Heren D is op zoek naar nieuwe helden!

 

I.v.m. verhuizing, werk en blessures hebben wij ruimte voor maar liefst 6 nieuwe topspelers voor ons team. Dus ben je 35+, hou je van lekker ballen (op het veld), bieren (in de kroeg) en een leuk team-event op z’n tijd (mountainbiken, bikram-yoga of bezoek bierbrouwerij) dan is Heren D het team voor jou. We spelen 3e klasse en zijn op zoek naar fanatieke spelers voor zowel voor, midden als achter.

 

Zin in? Bel of mail ons en kom een keer meetrainen!

 

Contact: Mark Vos, 06-41202074