1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Spelersbank senioren

De spelersbank voor het seizoen 2022/2023 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! 

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Vacatures:

Dames 13


Klasse: 4e
Leeftijd: 27+
Gezocht: keep & veldspelers
Ervaring: we zijn op zoek naar meiden die al lang spelen en goed kunnen hockeyen

Het o-zo-gezellige dames 13 zoekt sportievelingen die ons team komen versterken komend seizoen! Wij zijn een leuk clubje van 27+-ers, spelen momenteel 4e klasse en trainen 1x per week mét trainer. Naast een fanatiek potje op het veld, nuttigen wij ook graag een drankje met elkaar buiten de lijnen. Het jaarlijkse (OET) toernooi wordt dan ook nimmer gemist! Zie jij jezelf al shinen tussen ons in? Stuur dan snel een berichtje naar Simone en train een keertje mee: 06-22323437

 

Dames 35+ AKlasse: Hoofdklasse

Leeftijd: vanaf 30

Gezocht: nieuwe speelsters 

Ervaring: hoofdklasse/ overgangsklasse


Ben jij op zoek naar een leuk team en vind je het leuk om op niveau te spelen?

Wij zoeken nieuwe speelsters vanaf ongeveer 30 jaar die het leuk vinden om met ervaren speelsters onze gelederen te komen versterken.

Heb jij ervaring op hoofdklasse/ overgangsklasse niveau, dan zoeken we jou voor komend seizoen.


Voor aanmelding of meer informatie, neem contact op met Sanne Dufrenne via 

*   Telefoon: 0614496225

*      Mail: [email protected]

 


 Heren 8

Klasse: Overgangsklasse
Leeftijd: 23 - 35
Gezocht: Spelers
Ervaring: Overgangsklasse

Zin om te hockeyen volgend seizoen?

Amsterdam H8 zoekt versterking. Ze spelen res ovk en trainen iedere donderdag om 21.00u. Heb jij ervaring op dit niveau of hoger en zin om je aan te sluiten? Reageer op dit bericht en train een keer mee. Of bel met Roderick Nieuborg +31 6 41147623.

P.s. over een nieuw tenue hoef je je geen zorgen te maken. Dat wordt geregeld door Ron Gastrobar.


Jong Dames 8


Klasse: 3e, maar waarschijnlijk 2e volgend seizoen
Leeftijd: 18-24
Gezocht: Keeper, veldspelers (voornamelijk achterin en voorin)
Ervaring: Meiden die altijd 2e klasse of hoger gespeeld hebben, en het liefst al een tijdje hockeyen.

Wij zijn opzoek naar fanatieke hockeymeiden die van het spelletje houden en altijd voor de winst gaan. Uiteraard slaan wij de derde helft niet over en zijn we wekelijks op de Td’s te vinden.

Ben jij keeper en opzoek naar een gezellig team? Wij stellen ons graag beschikbaar!

Lijkt dit je leuk? Stuur dan een appje naar: 06-37480241 waarin je jezelf even voorstelt en verteld over je hockeyverleden. Hopelijk tot snel!

Dames 30D 


Klasse: 2e klasse
Leeftijd: 30+
Gezocht: nieuwe speelsters
Ervaring: 1e, 2e of 3e klasse

Heb jij zin om te hockeyen in een super leuk team? Kom dan D30D versterken! Wij spelen 2e klasse (ook volgend seizoen) en hebben altijd een gezellige 3e helft.

Voor meer info kun je contact opnemen met Gea Zwanenburg: [email protected] of 06-28254054

 Dames Jong 10


Klasse: 5e klasse, maar waarschijnlijk volgend seizoen 4e klasse
Leeftijd: 21+
Gezocht: nieuwe gezellige teamgenootjes (en keeper)
Ervaring: gemiddeld

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om 2x per week te hockeyen. We zijn een gezellig team dat het ook gezellig vindt om buiten hockey leuke dingen met elkaar te doen, maar zijn ook zeker fanatiek. Qua ervaring zijn wij zelf een mix, maar door de jaren heen komen we steeds meer op niveau met elkaar.

Voor meer informatie, aarzel niet om een appje te sturen naar Emma Vroom: +31612602126 of een mailtje te sturen naar [email protected]

PS. Wil je een inkijkje in ons teamleven? Neem een kijkje op onze Instagram damesjong10ahbc

Dames 6Klasse: Eerste klasse
Leeftijd: 20+
Gezocht: keeper
Ervaring: eerste klasse

Heb jij zin om volgend jaar in ons team te keepen?
Dames 6 is op zoek naar een keeper die het leuk vindt om in ons team te keepen volgend jaar! We zijn een heel gezellig hockey team op en naast het veld. We spelen eerste klasse en trainen altijd op dinsdag avond om 19:30.

 

Lijkt het je leuk om volgend jaar in ons team te keepen? Reageer op dit bericht en train een keertje gezellig met ons mee. Of bel / app Eline Verhaar 06 535 71 456

Dames 10


Klasse: 3e klasse
Leeftijd: 22-30 jaar
Gezocht: veldspelers op alle linies
Ervaring: gevorderd

Wij, Dames 10, zijn opzoek naar nieuwe speelsters voor volgend jaar! We spelen fanatiek en dat zie je terug op het veld, maar we houden ook zeker van een biertje na de wedstrijd en TD’s. We zijn een hecht team dat ook naast hockey graag leuke dingen onderneemt zoals Sinterklaas, Valentijnsuitje, karaoke-avond, Blind Date Diner en nog veel meer. 


Wij zijn een groep van 22-27 jaar die al jaren bij Amsterdam hockeyen en zijn opzoek naar werkende of studerende enthousiaste hockeysters die ons team willen versterken! We hebben afgelopen seizoenen 2e/3e klasse gespeeld en trainen 1x in de week. 


We hebben voor alle linies nieuwe speelsters nodig en horen graag wat je voorkeur is. We hopen je snel te zien als onze nieuwe goal getter, spelverdeler of slot op de deur!


Contact: Britt Pronk - 0634769274

 

Dames Jong 6

Klasse: 2e/3e klasse
Leeftijd: 20-28 jaar
Gezocht: spelers
Ervaring: 3e klasse of hoger

Ben jij op zoek naar een leuk hockeyteam voor aankomend seizoen? Wij zijn nog op zoek naar een aantal nieuwe spelers die ons team komen versterken. We zijn een fanatiek team, maar zijn ook altijd in voor wat gezelligheid en trainen 1x per week. Afgelopen seizoen hebben we in de derde klasse gespeeld, maar we hopen te promoveren en volgend jaar in de tweede klasse te spelen. Lijkt dit je wat? Dan kan je voor meer informatie een berichtje sturen naar Tamar Lambrichs: 0637404516

Heren 35B


Heren B is voor komend seizoen op zoek naar 3-4 spelers. Dus mocht je zin hebben met een groepje of alleen bij ons te komen hockeyen en ben je boven de 35+ neem dan graag contact op met Stijn Boon 06-19904223 of Jonas Bakker 06-44402222 .
We spelen in de veteranen 30+ hockey competitie in de overgangsklasse. Het is fijn als je enige ervaring op dit of vergelijkbaar niveau hebt.
Er wordt met veel mensen getraind op donderdagavond om 21 uur en op zondag lekker fanatiek en sportief gehockeyd . Als je een training(en) wil proberen ben je van harte welkom.

 


Heren 22

Klasse: waarschijnlijk 5e klasse
Leeftijd: 24+
Gezocht: keeper
Ervaring: ervaren

Ben jij een keeper met enige ervaring op het veld (en natuurlijk met de derde helft)? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een nieuw team op AHBC (heren 22) en we hebben (hoe toevallig) 22 spelers die allemaal alleen maar linksbuiten kunnen spelen. Kan jij naast linksbuiten ook een beetje keepen, en hou je van beetje gezelligheid en bier? Nah kom dan ff lekker keepen bij ons. Wordt lache echt waar! We spelen trouwens heel laag maar we gaan 100% kampioen worden. En we hebben een paar spelers die in de jeugd topklasse hebben gespeeld maar door blessures niet zijn doorgestroomd naar het Nederlands elftal. Veel groeimogelijkheden dus ;-)