1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Maa
26

Hoe ervaart Billy Bakker deze tijd

Het zijn rare tijden, ook voor (top)sporters. Hetgeen ze het liefst doen, kan nu niet. Billy Bakker, aanvoerder van Amsterdam Heren 1 en het Nederlands elftal, noemt het een tijd van afwachten. "Het enige wat ik nu kan doen is roeien met de riemen die ik heb en sporten en fit blijven. En zorgen dat op het moment dat er dingen concreet zijn, ik weer een doel kan stellen en een plan kan maken”. ...

Ledennieuws
Maa
17

Momenteel geen hockey

Update 23 maart:

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus  aangescherpt .
Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien waar een vergunning voor verplicht is, mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en ...

Ledennieuws
Feb
18

Inschrijving jeugdleden

Nieuwe jeugdleden kunnen vanaf 1 maart tot 1 april worden ingeschreven op  www.ahbc.nl  > de club > lidmaatschap. 
Kinderen die in aanmerking willen komen voor een plaatsje bij de Stadionkinderen (dus kinderen die op 31 december a.s. 6 jaar oud zijn), moeten uiterlijk 31 maart a.s. zijn aangemeld. Wij verwachten rond 6 april bekend te kunnen maken of hun 'Stadionki...

Ledennieuws
Feb
17

Wil je stoppen met hockey?

Als je het volgende seizoen niet meer wilt of kunt hockeyen, vergeet dan niet tijdig je lidmaatschap op te zeggen om te voorkomen dat je volgend seizoen weer contributie moet betalen.

Stuur  vóór 1 mei 2020  een e-mail aan de ledenadministratie:  [email protected] .

De opzegging wordt per mail bevestigd en is dan definitief.

...

Ledennieuws
Feb
16

Tennissen in het Amsterdamse bos

Tennissen in het Amsterdamse bos op een hele gezellige kleine vereniging!
 
Tennissen in het Amsterdamse bos bij een vereniging die dit jaar haar 45 jarig jubileum viert op geheel nieuwe gravel tennisbanen, met nieuwe terrassen, nieuw terrasmeubilair en een gerenoveerde bar? Dat kan! 
Tennisclub Amsterdam (TCA) biedt jou, als lid van Hockeyclub Amsterdam,...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Maa
27

Achter de schermen bij onze leden

Hoe ziet je dag er nu uit? Mis je school, uni, werk en hockey al? Wat mis je dan precies en welke creatieve oplossingen hebben jullie om de dagen door te komen? 
Om antwoord te krijgen op deze vragen, (video)bellen we met verschillende leden. Deze week een kijkje in het leven van Thymen van de Stadionkinderen en Bente uit Meisjes 8E1. 
Beiden zien voor- en ...

Ledennieuws
Maa
26

Eva de Goede in Het Parool

Hoe blijft Eva fit zonder op het hockeyveld te staan? Ze vertelt het in dit interview uit Het Parool . 
Hockeyer Eva de Goede: ‘Ik was volledig ingesteld op Tokio’ Corona houdt voorlopig de sporthal dicht, het zwembad, de wielerbaan en het hockeyveld. Niemand weet hoe lang. Hoe blijf je onder deze omstandigheden in conditie en hoe bereid je je voor op een belangrijk ...

Ledennieuws
Maa
25

Santi de Vlogger

Coach van Heren 1 Santi Freixa, heeft zich ontpopt tot vlogger. Door het stilstaan van de competitie en het niet mogen hockeyen, past hij zich aan en geeft hij zijn mannen opdrachten vanuit zijn video's. Heel creatief bedacht!  


...

Ledennieuws
Maa
24

AH&BC Reunited Diner

Steun Lotte, Kim en Maaike van Lots of F&B events, door nu een cadeaubon te kopen. Bestel een bon op de  website (linksboven in de hoek) van  €15,- en wissel 'm in voor een daghap en een drankje zodra het clubhuis weer open is voor een gezellige reünie! Een klein gebaar, maar een ontzettend grote hulp voor de dames! 
Het Help de Horeca initiatief i...

Ledennieuws
Maa
23

Blijf fit met onze sponsoren

Onze sponsoren steunen ons in deze rare tijd. Ze helpen ons om onder andere fit en gezond te blijven. Daarom verzorgt Equal Yoga elke dag om 10:00 en om 17:00 een gratis live Yoga les op Instagram. Doe mee!  
Mom in Balance verzorgt 18 x per week workouts via livestreams op hun website. Kijk via een gratis proefles of dit wat voor jou is.
Onze sponsoren steunen...

Ledennieuws
Maa
22

AH&BC kleding online verkrijgbaar

In verband met het Coronavirus heeft Special Sports besloten om de winkel tijdelijk te sluiten. De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers hebben de prioriteit. 
Het is daarom mogelijk om online AH&BC clubkleding te kopen via deze link . ...

EHL
Feb
17

Wedstrijdschema EHL

Hieronder staat het speelschema van alle teams die in april mee doen met de EHL. Onze dames zullen op vrijdag 10 april om 19:15 hun eerste wedstrijd spelen tegen HC Minsk. Als zij die winnen spelen ze op zondag 12 april om 11:45 tegen UHC Hamburg of tegen Den Bosch. Koop hier kaarten, want daar wil je bij zijn! 


...

EHL
Jan
9

De EHL 2020 op AH&BC!

De EHL finale komt naar Amsterdam! Deze lente, tijdens het Paasweekend, komt de EHL naar AH&BC. Wij zijn trots. Want het is dit keer een heel bijzonder toernooi. 
Het is de eerste keer dat zowel de dames als de heren tegelijkertijd op dezelfde locatie gaan strijden om het Europees kampioenschap. Het motto is #EquallyAmazing, wat wil zeggen dat nu voor zowel mannen als vrouwen ...