1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Mei
29

Tanguy over hockey in NL & BE

Hoe is het om in de Corona tijd net over de grens in België te zijn en weer in Nederland te mogen trainen, maar niet mee kunnen doen vanwege een gesloten grens. Is er eigenlijk een verschil tussen het Belgische en Nederlandse hockeyleven? We vroegen het aan Belgisch international Tanguy Cosyns die sinds dit seizoen bij Amsterdam Heren 1 speelt.
 
Tanguy is erg blij ...

Ledennieuws
Mei
28

Op de middenstip van het Zuidbroek

Na vier weken de vier hoofdsponsoren van AH&BC uitgelicht te hebben, geven we nu het woord aan marketingpartner Zuidbroek, naamgever van het gelijknamige Zuidbroek veld, ten Zuiden van het clubhuis.
 
Aan het woord is medeoprichter René Clumpkens, tevens ouder, scheidsrechter en dus sponsor van de club. Hij vertelt over Zuidbroek en waarom zij gekozen heb...

Ledennieuws
Mei
22

Het lange herstel van Marijn Veen

Al acht maanden is international Marijn Veen uit Dames 1 aan het herstellen van een hersenschudding. De basisdingen kan ze gewoon, maar de blessure frustreert haar heel erg. "Het is mentaal enorm zwaar, vooral omdat ik niet weet wanneer het over is” legt Marijn uit. Ze vertelt over de blessure, de impact van de corona tijd en het uitstel van de Olympische Spelen.
 
...

Corona
Mei
17

Trainingsschema en Protocollen

Hierboven een overzicht van alle belangrijke richtlijnen omtrent de trainingen samengevat. In de bijlage de protocollen voor iedereen. 
Hier vind je het trainingsschema (voor de jeugd en senioren). ...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Mei
28

KMK - Help mee met de Blaashal

In aanloop naar de KMK, die er dit jaar anders uit ziet dan normaal, gaan we in op de vrijwilligerstaken waarvoor jullie je kunnen inschrijven om zo een steentje bij te dragen op de club. Dit keer lees je over de Blaashal met onze nieuwe Blaashal Coördinator Lodewijk Beijst. 


Het lijkt misschien nog ver weg, maar we zijn er nu al mee bezig: de Blaashal. In tegenstell...

Ledennieuws
Mei
27

Welkom nieuwe senioren teams

Er zijn 5 bijna volledig nieuwe senioren teams bijgekomen voor het hockeyseizoen 2021. Wij stelden ze een aantal vragen om erachter te komen wie er in de teams zitten, hoe ze elkaar kennen en hoe ze de voorbereidingen in gaan.
 
Toeval of niet, maar de 5 teams zijn allemaal mannenteams. Er zijn drie nieuwe Jong Heren teams, een bijna volledig nieuw Heren 11 team en ...

Ledennieuws
Mei
26

Benji's op weg naar 1 juni

Ze waren nog geen jaar open toen de drie locaties van restauranteigenaar Binnert Rauwerda, lid van de club en scheidsrechter, moesten sluiten vanwege het Corona virus. "Het was een moeilijke tijd, met gigantische verliezen per week” laat hij weten. Nu is hij volop bezig met de heropening op 1 juni. "Het is spannend, maar ik heb er heel veel zin in”.
 
Benji’s moest ...

Ledennieuws
Mei
24

Special Sports weer gewoon open

Special Sports is weer gewoon open op doordeweekse dagen van 10.00-18.00 en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. 
...

Ledennieuws
Mei
12

Teams zoeken spelers/keeper/trainer

Diverse teams zijn voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe spelers, keepers en trainers. In dit bericht zullen we de oproepen plaatsen. Is jouw team ook op zoek? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
>>> H2 zoekt spelers.  >>> Dames 6 zoekt keeper.  >>> Keepers en trainers gezocht voor verschillende teams. 
...

Corona
Mei
5

Duursamen fietsen naar de club

Nu de jeugd en senioren weer mogen trainen en het in verband met Corona niet aan te bevelen is om met de bus of de auto naar de club te komen, gaat iedereen natuurlijk lekker fietsen!Hierboven zie je de beste fietsroutes vanuit Amsterdam-Zuid. Naast de rechttoe rechtaan route over de Amstelveenseweg, is er een groene route achter het stadion la...