1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png


Zaalhockey
Feb
6

JO18-1 is landskampioen!Shoot-outs moesten de beslissing brengen in een prachtige finale, die in de rust bij een voorsprong van 3-0 voor Amsterdam al beslist leek. Maar Hurley-speler Tieme Wiggers leidde vervolgens met drie doelpunten, waarvan twee uit een strafbal, een prachtige comeback in. Zijn raak gepushte strafcorner vlak voor tijd zorgde na veertig minuten hockeyen voor een gelijke stand, nada...

Zaalhockey
Feb
3

Trainingsschema zaal 6-2 t/m 10-2

Er is weer een nieuw trainingsschema gemaakt voor komende week. Dit schema loopt tot en met vrijdag 10 februari 2023. De O8 teams en Stadionkinderen hebben geen zaaltraining.
Ook aankomend weekend is er weer zaalhockeycompetitie. Let dus goed op waar en wanneer je speelt én of je zaalleiding hebt met je team. Het complete schema is terug te vinden in de AH&BC app.
...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Zaalhockey
Jan
30

NK: Zilver voor Heren 1

Heren 1 heeft de tweede plaats behaald op het NK Hoofdklasse Zaal. In een zinderende wedstrijd, die lang gelijk opging, verloor Heren 1 in de finale met 2-4 van hdm. Voor Dames 1 eindigde het NK helaas in de halve finale. In de reguliere speeltijd werd het 4-4, waarna Pinoké in de shoot-outs aan het langste eind trok.
Kijk via deze link de spectaculaire finales van het Hoofdkl...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1