1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Dames 1
Mei
13

Programma Play-offs Dames 1

Het is ze gelukt! Na twee spannende wedstrijden heeft Dames 1 zich gekwalificeerd voor de finale om het Landskampioenschap. Ze zullen spelen tegen Den Bosch, wat in de halve finale twee keer van hdm won. Het belooft een spannende strijd te worden.  
Helaas mag er nog geen publiek aanwezig zijn, maar gelukkig zijn alle wedstrijden live te zien op Ziggo. Mocht je geen Ziggo hebben...

Dames 1
Mei
8

Dames 1 naar de finale!

Via hockey.nl: Twee strafballen van Stam brengen Amsterdam in finale SCHC is uitgeschakeld in de strijd om het landskampioenschap. Regerend landskampioen Amsterdam boekte zaterdag, na de winst van donderdag, ook in het eigen Wagener Stadion een zege. Twee rake strafballen van Lauren Stam leidden Amsterdam naar een 3-1 winst.
Aan het begin van de wedstrijd was het nog S...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Dames 1
Mei
13

Thompson en Adegeest nemen afscheid

Let deze week extra goed op Charlotte Adegeest en Kimberly Thompson, want het is hoogst waarschijnlijk de laatste keer dat je ze zult zien hockeyen. Beide Dames 1 speelsters nemen dit weekend na respectievelijk 3 en 6 seizoenen afscheid van het hockey.
Nadat haar verhuizing naar Amerika tijdelijk werd uitgesteld door de corona pandemie, mocht Kimberly onverwachts een bonusseizoen aan ...

Dames 1
Mei
8

Stem op speelster van het Jaar

Via hockey.nl (Klik op de link op te stemmen)
Wie is de beste Hoofdklasse-hockeyster van de play-offs van het seizoen 2020/2021? Die verkiezing houdt de redactie van hockey.nl gedurende de play-offs bij de Hoofdklasse Dames. De keuze is aan jullie. Je kunt vanaf nu je mening laten horen.
Voor de samenstelling van de top-10 hebben we alle aanvoerders en coaches van de playoff-plo...

Dames 1
Mei
7

Dames 1 wint eerste Play-off

Via hockey.nl:
Regerend landskampioen Amsterdam heeft donderdagavond in Bilthoven een belangrijke stap gezet richting de finale van de play-offs. In de eerste wedstrijd van de halve eindstrijd werd SCHC met 0-1 verslagen. Zaterdag stelt Amsterdam bij winst op eigen veld de finaleplaats veilig. Indien SCHC dan wint, wordt zondag in het Wagener Stadion het beslissingsduel gespeeld.

Dames 1
Mei
6

Zet 'm op dames

Succes Dames 1! Bekijk de wedstrijden op Ziggo Sport of Hockey.nl. Natuurlijk doen we ook verslag op onze Instagram Stories tijdens de wedstrijd. 

  //
...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1