1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Jul
17

Dromen, durven, doen

Net als onze nieuwe hoofdsponsor Elfi Vastgoed (https://elfi.nl/over-elfi/) voor Dames 1 geloven wij in dromen, durven, doen. Met lef en ambitie kun je grootse dingen neerzetten. Met ambitie kom je er wel. De Olympische Spelen is het hoogste doel wat je als sporter kunt halen. 
We zijn dan ook heel trots dat dat Lauren Stam met nog zes andere speelsters uit onze Dames 1, Freeke Moe...

Ledennieuws
Jul
4

Welke AH&BC tradities ken jij?

Van de Bosuitwisseling tot de derde helft zondag. Van een broodje kroket op zaterdag tot de kampioenenparade aan het einde van het seizoen... Hockeyclub Amsterdam heeft vele tradities. De redactie van het AH&BConnected magazine is enorm benieuwd naar welke tradities jullie kennen, belangrijk vinden en de bijzonderste ervaringen mee hebben. Of gewoon het leukst en gezelligst vinden.
...

Ledennieuws
Jun
29

Complex en kantoor in de zomer

De zomervakantie is om de hoek en dat betekent dat SportWays het zal overnemen voor de zomer. Om die redenen zijn het complex en clubhuis van zaterdag 3 juli t/m zondag 22 augustus gesloten voor leden. 
Het hockeykantoor is van maandag 12 juli t/m vrijdag 13 augustus dicht....

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Jul
27

Heren 20 zoekt 6 à 7 man

Ons team Heren 20 heeft nu elf spelers. en allemaal vinden we dat te weinig om de competitie te spelen. De captain en de spelers (allen begin 30) doen met deze oproep een laatste poging om hun team aan te vullen met een man of 6, 7.  Ze spelen niet hoog maar ook niet echt laag. Als het niet lukt, dan.....
Is er een groepje mannen dat kennis wil maken met het team? Het zou zo mooi...

Ledennieuws
Jul
9

Bitjes happen op AH&BC

Op zondag 12 september 2021 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie tarief.
 
 
SPTL is aanwezig van 10:00-15:00 uur op de club en aanmelden is verplicht.
 
I.v.m. Covid-19 is onze werkwijze aangepast en volgen wij de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT
  <...

Ledennieuws
Jul
1

Feestelijke opening seizoen 2021-22

Op zaterdag 4 september zullen we op AH&BC uitpakken met een gezellig openingsfeest. We zoeken nog enthousiastelingen die ons kunnen helpen met de versiering van het plein. Ook zoeken we nog fotografen. We willen een mooie photobooth maken waar ieder team een professionele teamfoto kan laten maken. 
Het plan cq draaiboek voor 4 september ligt inmiddels klaar, iemand die deze da...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1