1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Nieuws
Nov
27

De Heinekenhelft: nieuwe spellen

Heb je de campagne van Heineken al gezien?
Net als Heineken: missen we de boxen en de groepsknuffels na een doelpunt en het handjes schudden voor de wedstrijd.  Er is misschien geen hockey en derde helft op de club, maar waarom zou je thuis geen derde helft doen? Online? De Heinekenhelft. Borrelen, spelletjes, gezelligheid en dat is natuurlijk ook teambuild...

Nieuws
Nov
27

Ontmoet Mirella: nieuw lid S&R

Hockey is leuk! En dat moet ook zo blijven. Sportiviteit en respect is belangrijk, daarom is de S&R commissie het leven in geroepen. We introduceren Mirelle Feeke, nieuw lid van de S&R commissie. Welkom!
Mirella Feeke: "In mijn studententijd werd ik lid bij AH&BC. Toen hadden we nog het oude clubhuis. We hebben daar heel wat mooie TD’s georganiseerd toen ik in de derde he...

Nieuws
Nov
24

Kom stage lopen bij AH&BC!

We zijn vanaf januari 2021 op zoek naar een nieuwe stagiair die fulltime komt helpen bij de interne en externe communicatie van AH&BC. 
Ben jij bezig met een studie communicatie, marketing of design en geïnteresseerd in een sportief werkveld? Dan is dit wat voor jou! Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het bedenken, maken en analyseren van campagnes en social media p...

Nieuws
Nov
24

Nieuwkomers en verlaters Tuchtcie

De tuchtcommissie... wat is dat dan? Ondanks wat de naam doet vermoeden, is lid zijn van de tuchtcommissie heel leuk. Deze commissie roept elke jeugdige speler of speelster (of soms zelfs een coach!) op die tijdens een wedstrijd een gele verbale of rode kaart heeft gekregen. Ook kinderen die niet zijn komen opdagen op het scheidsrechtersexamen moeten komen. 
Wist je dat de Tuchtcie...

Nieuws
Nov
13

Online 2e hands kledingmarkt

Door de hernieuwde Corona maatregelen kon de derde tweedehands clubkleding markt, die de duurzaamheidscommissie eind oktober gepland had, niet doorgaan. Super jammer, want we hebben nog allemaal lekkere tweedehands trainingspakken uit de AdidasT16 collectie, die juist nu, nu het weer kouder wordt, goed van pas kunnen komen. 
Het betreft met name vesten met capuchons en broeken in...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Nieuws
Nov
23

Kom digitaal kerstborrelen...

Ben of word je vrijwilliger? Doe dan op woensdag 9 december om 20.00 uur mee met de digitale kersborrel en leuke activiteit! Het duurt ongeveer een uur en wie mee doet krijgt een lekkere verrassing om de borrel te doen slagen. 
Meld je hier aan! ...

Nieuws
Nov
2

Heerlijke stamppot bij Lots To Go

Onze pachter Lots nu bij je thuis! Hun huisgemaakte stamppotten kan je vanaf vandaag bestellen, ophalen op de club en daarna lekker thuis opeten. Check de menukaart hieronder wat je deze week kan bestellen. Zo kan je in deze tijden toch nog een beetje het clubgevoel hebben. 
Heb je een keuze gemaakt?  Stuur dan via Whatsapp 06-19166274 je naam, het gerecht, je dieetwensen en ...