1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Nieuws
Jan
27

Start D1 te zien op Ziggo

Het is bijna zover. Aanstaande zondag zullen Dames 1 en Heren 1 hervatten met de Hoofdklasse Hockey Dames en Tulp Hoofdklasse Heren. Hieronder vind je het programma voor de komende weken. Let op: er mag nog steeds geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Als het goed is zijn alle wedstrijden via livestreams of op televisie te bekijken. 
Zondag 31 januari:  12:10 Den Bos...

Nieuws
Jan
19

De videohighlights van D1 & H1

Ter voorbereiding op de hervatting van de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren, hebben onze eerste teams verschillende oefenwedstrijden spelen. Door de camerasystemen op verschillende clubs is het mogelijk om veel van deze oefenwedstrijden live te streamen, zodat er (ondanks dat er geen publiek mag zijn) wel genoten kan worden van een potje hockey. 
Hierdoor zijn er ook een ...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Nieuws
Jan
25

DiscoBingo helaas gecanceld

Het had zo leuk kunnen zijn om in deze barre tijden onze traditionele AH&BC Pubquiz éénmalig te vervangen door een online DiscoBingo.
Maar de behoefte om weer fysiek bij elkaar te kunnen komen, te dansen, zingen en een borrel te drinken, is groter dan het enthousiasme voor digitale events. Wegens het beperkte aantal aanmeldingen hebben we moeten besluiten...

Nieuws
Jan
22

Hoe gaat het testen bij D1 & H1?

Half december kwam er goed nieuws voor de spelers van Dames 1 en Heren 1: de topcompetities mochten weer normaal gaan trainen en de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames konden weer van start gaan. Echter was dit alleen toegestaan onder een streng protocol, opgemaakt door de KNHB in samenwerking met NOC*NSF.
 
Het protocol vermeldt onder anderen dat elke Hoofdklasse ...

Nieuws
Jan
20

Interessant: De Inhaalslag webinars

Het is weer tijd voor DE INHAALSLAG. Het programma van onze hoofdsponsor ABN Amro waarin zij vrouwen een podium willen geven om zichzelf NOG beter te ontwikkelen.


Met veel succes en enthousiasme hebben afgelopen jaar de eerste Webinars plaatsgevonden. Het is NU juist tijd om door te pakken. Met zelfs nog een vrouwelijke power spreker erbij hopen zij dat het dit jaa...

Nieuws
Jan
11

Klusdag verplaatst naar 13 feb

Op zaterdag 13 februari is het tussen 9.00 en 15.00 uur tijd voor een nieuwe traditie, namelijk: de Klusdag. Vind je het leuk om een verjaardagscadeautje te geven aan de club voor haar 129e verjaardag op 28 januari? Meld je dan aan! 
We zorgen er voor dat het een leuke en gezellige dag wordt, samen met pachter Lots die ook mee doen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met dan g...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1