1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Nieuws
Mei
17

Welkom Evert!

Het bestuur is blij te kunnen melden dat Evert Tulen sinds deze maand is begonnen op het kantoor van AH&BC als de nieuwe Sport- en Accommodatiebeheerder.
Even voorstellen…
Mijn naam is Evert Tulen, 31 jaar en woon sinds een jaar in Hillegom samen met mijn vriendin en zoontjes van 4 en 1. Ik hockey zelf nog met vrienden bij de Kikkers waar ik in de omgeving ook ben opgegroeid.

Nieuws
Mei
17

Bitjes happen op familietoernooi

Is jouw lach je lief?  Bescherm hem dan goed met een SPTL op maat gemaakte gebitbeschermer! Gelijk na de zomervakantie een passende gebitsbeschermer, meld je aan. 
Aanmelden kan via deze link (je ontvangt een bevestiging van de aanmelding). 
Op de hapdag: > melden bij de administratie tafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer o...

Nieuws
Mei
10

Doe mee als Manager AH&BC!

Wij zijn op zoek naar een financieel manager voor AH&BC. Heb je ervaring met financiën en lijkt het je leuk om bij de mooiste club van Nederland te werken?  Solliciteer dan nu op deze functie.

Misschien ken je iemand in je omgeving aarzel dan niet om de vacature door te sturen.

Interesse? Bekijk dan de vacature en mail [email protected] v...

Nieuws
Mei
6

Aangepast trainingsschema

In verband met de vervanging van het Validata veld en uiteindelijk ook het Wagener Stadion is er een aangepast trainingsschema. 
Voor sommige wedstrijden zal er uitgeweken moeten worden naar het oude complex van hockey club Xenios. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren. Teams die daar spelen zullen vanuit het wedstrijdsecretariaat een bericht krijgen. Adres Ringvaartdijk 21.

 

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1