1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Feb
1

Einde Lustrumjaar AH&BC

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 28 januari sloten wij het lustrumjaar af en vierden wij onze 131e verjaardag.

Waar het Lustrumjaar op 28 januari 2022 stilletjes begon wegens de nog immer aanwezige Covid beperkingen, werd deze op 28 januari 2023 afgesloten met de ondertussen beruchte en luidruchtige AH&BC PubQuiz. Onder leiding van de Quizmasters Toon en David streden 21 teams om de eer van beste PubQuiz team 2023. Wie de uiteindelijke winnaars zijn geworden, wordt nog steeds onderzocht bij de arbitragecommissie. Was het team Ooit Jongens A1, Vader Abraham, De Smurfen, Quiz’t niet, Per Seconde Wijzer of toch weer de Dames van 30+B (Maidon Vet B1 of Maidon Vet B2)? We zullen het waarschijnlijk nooit meer achterhalen…… Wel bekend is dat tot laat in de avond de voetjes nog van de vloer gingen onder leiding van DJ Jesper Klicks, de zoveelste generatie Klicks die zich op een of andere manier nuttig maakt voor de club.

Eerder op de dag vond de traditionele lunch plaats in het Hotel Americain met de Ereleden van de club. En op de Amsterdamse IJsbaan op het Museumplein speelde AH&BC om het Nederlands Kampioenschap Bandy, die andere sport waar Amsterdam haar bestaansrecht aan ontleent. En hoe mooi, dat dit werd afgesloten met de Hoofdprijs; Kampioen van Nederland! Rond borreltijd kon er geproost worden op de verjaardag in het clubhuis. Een mooie afsluiting van een prachtig Lustrumjaar.

Een 2-daags kamp voor de C-jeugd in Dronten en voor de D-jeugd met overnachting op ons eigen AH&BC. Een loterij met prachtige prijzen, het zeer succesvolle familietoernooi, het Lustrumfeest in de zomer op Strand Zuid en het traditionele Lustrum diner in de Zuiderkerk van ons zeer gewaarde lid Gerrit Key. Voor het eerst en in het thema van het Lustrum "All-In”, was dit diner voor zowel de heren als de dames, en dat is, ondanks enige aarzelingen, zeer goed bevallen. Helaas hebben we, met name door Covid, ook een aantal evenementen niet kunnen laten plaatsvinden. Maar die bewaren we dan maar voor het volgende Lustrumjaar 2027!

Namens de club een hele grote DANKJEWEL! aan onze Lustrumcommissie die, ondanks de opgelegde beperkingen, met heel veel passie, inzet en energie er een schitterend Lustrumjaar van hebben gemaakt. En ook veel dank aan alle hulp die zij daarbij gekregen hebben van Evi en Daan, de dames van het familie toernooi, onze A en B jeugd die enthousiast geholpen hebben met het organiseren van de kampen in het bijzonder Joep, Marnix en Maartje.


v.l.n.r: Frederique Bom, Jan Willem Bredius, Sabine Lodewijks-Huiskes (Voorzitter Lustrumcommissie), Nanne Visser ‘t Hooft, Katharine ten Hoopen en Maartje Flamman