1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Nov
9

Clubonderscheidingen 2022

Nieuws afbeelding Dinsdagavond vond de eerste Algemene Leden Vergadering van het seizoen 2022-2023 plaats. Voorafgaand aan de ALV kwamen (bijzondere) leden, ouders en betrokkenen samen voor de Bokbier Proeverij.

Ook werden de prestigieuze clubprijzen uitgereikt en er werd afscheid genomen van Jan Willem Lubbers, Penningmeester, en Lea Ward, Secretaris. Bedankt voor jullie geweldige inzet voor de club!

Aan alle winnaars: hartelijk gefeliciteerd! De bezoekers van de ALV: bedankt voor jullie betrokkenheid!

Amsterdam heeft een nieuw Lid van Verdienste: Ghislaine van den Brink. Al 22 jaar is Ghislaine van onschatbare waarde voor AH&BC. Van Voorzitter van de Vrijwilligers Commissie tot Gastvrouw tijdens onze evenementen.


De Individuele Prestatiebeker ging naar Iris Jansen voor al haar inzet als Categorie Leider, actief lid van de Vrijwilligers Commissie en alle hulp bij evenementen zoals het Afscheidsdiner van de 2e jaars A. 


De Jeugd Prestatiebeker ging naar landskampioen JA1, coach Teun Rohof en managers Job van der Weijden en Esther Cordes.


De Taco van den Honert Schaal ging naar Thije Harm. Deze prijs wordt sinds seizoen 2015-2016 uitgereikt aan een groot talent binnen de club. 


De Bosplanbeker ging naar Esther Cordes voor al haar inzet als co√∂rdinator van de zondag Gastvrouwen. 


De Joep Brenninkmeijer Schaal ging naar Rutger Klicks. Teamarts van Heren 1, Voorzitter van de Medische Commissie en AH&BC-er in hart en nieren.


De AJ van Kempen Bokaal ging naar HP Steens voor al zijn werk en inzet voor de scheidsrechter examens. De bokaal werd in ontvangst genomen door zijn vrouw Marijn.


De Ans Kool - de Boer Beker ging naar de commissie Sportiviteit & Respect. Zij hebben de gedragscode van AH&BC 'de 7 smileys' tot leven gebracht binnen de jeugd. 


De Elftal Prestatiebeker ging naar landskampioen Dames 2, coach Ian Daugherty en manager Els Hensel.


De Van Holkema Bokaal ging naar Anne Veenendaal. Deze bokaal wordt sinds 1932 uitgereikt aan de speler/speelster die het afgelopen jaar het meest is uitgesprongen.