1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Corona Nov
27

N.a.v. de persconferentie 26 nov...

Nieuws afbeelding
Vanaf zondag 28 november zijn wij genoodzaakt om ons complex elke dag om 1700 te sluiten en de wedstrijden en de trainingen ook te staken. 

Dit betekent dat wij ons wedstrijdschema voor zondag moeten herzien en enkele wedstrijden moet verplaatsen naar het inhaalweekend van 4 en 5 december. De geplande zaaltrainingen die op dit moment naar na 1700 ingepland staan kunnen niet op het geplande moment doorgaan. En dat geldt natuurlijk ook voor de zaalwedstrijden in tenminste de komende 3 weken. 

Wij zullen ons best doen om alternatieven te bieden op misschien wel op ongebruikelijke momenten om er toch voor te zorgen dat onze kinderen maar ook de senioren kunnen spelen en trainen. En zo te blijven werken aan hun fysieke en geestelijke gezondheid. Met plezier op en naast het veld. 

Andere maatregelen zijn: 
  • Houd overal 1.5 meter afstand. In de dug-out, het clubhuis en de horeca. 
  • Bij verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt is het dragen van een mondkapje verplicht. 
Vergeet ook niet dat je nog steeds een CTB moet tonen vanaf 18 jaar als je beneden in het clubhuis wil komen. Ga je naar boven voor de horeca, dan moet iedereen van 13+ een CTB tonen.

Op de achtergrond wordt er nu op voorhand al hard gewerkt om wedstrijden die gemist gaan worden opnieuw in te delen, de trainingscapaciteit in de zaal eerlijk te verdelen en alternatieven te bekijken. Wij vragen jullie om geduld, medewerking en ook om creatieve idee├źn met ons te delen.

In de Amsterdam Elfi Dome zal de zaalleiding toezien op het naleven van de maatregelen.

Fijn weekend, blijf gezond en steun elkaar en ons!

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

29-1 NK Zaalhockey
29-1 Lustrum pubquiz