1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Nieuws Sep
13

Gelijkspel op SCHC

Nieuws afbeelding Afgelopen zondag speelden Dames 1 en Heren 1 beiden uit op SCHC. Bij de dames is Stichtse een play-off kandidaat en bij de heren is het een team wat afgelopen seizoen promoveerde naar de Tulp Hoofdklasse.

SCHC D1 liet in haar eerste wedstrijd op het nieuwe hoofdveld een grote kans liggen om concurrent Amsterdam op een nederlaag te trakteren. De ploeg uit Bilthoven kwam via twee rake strafcorners van Yibbi Jansen op 2-0, maar moest uiteindelijk toezien hoe de bezoekers via strafcorners van Ilse Kappelle (rebound) en Sabine Plönissen op gelijke hoogte kwam. Bij een stand van 2-1 miste Ginella Zerbo namens SCHC nog een strafbal. Dat had haar honderdste doelpunt in competitieverband kunnen zijn.

Nieuwkomer SCHC H1 leek op weg naar de eerste zege op Amsterdam sinds 2007, maar Trent Mitton wist dat te voorkomen. De Australische aanwinst was met twee doelpunten belangrijk voor het gewonnen punt voor de Amsterdammers, die tot drie keer toe een achterstand ongedaan moesten maken.