f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Corona Apr
29

Corona bericht #5 van het bestuur

Nieuws afbeelding

Beste AH&BC leden,

 

Afgelopen vrijdag heeft de KNHB aangekondigd alle competities, behalve de Hoofdklasse Heren en Dames, te beëindigen. Er zullen ook dit jaar geen degradaties en kampioenschappen zijn. Voor alle informatie hierover verwijzen naar het bericht van de KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-besluit-competities-te-beeindigen.

 

Wat we nu gaan doen is zoveel mogelijk gebruik maken van de mogelijkheden die we nog wel hebben.

 

  • Jeugd blijft lekker trainen en onderlinge wedstrijden spelen, goed voor de verbinding
  • U27 kan blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen
  • 27+ kan blijven trainen, maar beperkt in groepjes van 4 en op 1,5 afstand.
  • Op zondagen blijven we voor de 27+ de Hockey-Fit trainingen aanbieden, zodat iedereen toch nog op zijn of haar manier in beweging kan blijven
  • Ook in de meivakantie blijven we zoveel mogelijk de club openhouden voor teams die willen trainen en/of oefenwedstrijden willen spelen
  • Tot slot zullen we op woensdag 12 mei om 19.30 uur een speciale training organiseren voor de 2e jaars A junioren, samen met de jong senioren, om kennis te maken met het senioren hockey. Ook hier met, wanneer de versoepelingen het toelaten, een Coronaproof borreltje om de kennismaking een extra boost te geven.

 

 

Met het perspectief op verdere versoepelingen, gaat er straks ongetwijfeld weer meer mogen en dan gaan we actief werken aan bijvoorbeeld nog meer onderlinge wedstrijden voor senioren, en wellicht een mini competitie onder de bos clubs voor jeugd en senioren.

 

Waar mogelijk zullen we het door hockeyen in de zomer blijven faciliteren, net als vorig jaar. En ook goed nieuws is dat we veld 3 voor de zomer al gaan vervangen door een nieuw veld! Weg zand! Hier komt een splinternieuw semi-waterveld te liggen, zodat we eindelijk de beschikking hebben over 5 goed bespeelbare velden.

 

Naast alle inzet om zoveel mogelijk hockey en plezier mogelijk te blijven maken voor onze leden, bieden we alle seniorenteams voor een goede start volgend seizoen graag 2 kratten bier en een "teamschaal” bittergarnituur aan bij de eerste thuiswedstrijd. Een klein gebaar om de bittere smaak van afgelopen seizoen weg te spoelen.

 

De opzegtermijn, eerder lieten wij weten uiterlijk 1 mei, schuiven we op naar 15 mei, om zo net iets meer tijd te geven de twijfels weg te nemen. Gelukkig zijn er een ongekend aantal leden op de wachtlijst met nieuwe teams, maar mocht je al zeker zijn dat je komend jaar niet meer gaat hockeyen, meldt dit dan direct per mail aan [email protected].

 

En wanneer de versoepelingen het echt toelaten, sluiten we het seizoen af met een AH&BC seniorentoernooi, compleet met tunes, drinks & bites. Hierover later meer indien mogelijk. Zin om te helpen bij de organisatie hiervan? Meld je dan even aan bij [email protected].

 

Voor nu wensen wij iedereen nog een paar leuke weken met de mogelijke en geboden hockey mogelijkheden!

Bestuur AH&BC

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.