f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Corona Jan
15

Corona bericht #4 van het Bestuur

Nieuws afbeelding

Beste (oud) leden, ouders van, vrienden en anderen betrokkenen van AH&BC,

 

Corona is helaas nog niet voorbij. Even dachten we dat het na deze paar weken lockdown wel voorbij zou zijn, maar zoals we deze week gehoord hebben van Premier Rutte, gaat de lockdown helaas nog minimaal drie weken door. En ook dan zullen we er wellicht nog niet zijn.

 

Voor onze jeugd is de impact op het met elkaar trainen en wedstrijden spelen het kleinst. Zij zijn de afgelopen weken doorgegaan met een alternatief, maar goed programma, en dat zal ook zo door blijven gaan. Echter voor onze (jong)senioren is het een ander verhaal. We hadden gehoopt dat we nog in februari de niet gespeelde wedstrijden zouden kunnen inhalen, maar de kans daarop wordt steeds kleiner. Vanuit de (jong)seniorenleden krijgen we dan ook regelmatig vragen over het vervolg van het seizoen en daar hebben we begrip voor, want hoe langer deze situatie voortduurt, hoe meer impact dat gaat hebben.

 

Ons belangrijkste doel is het faciliteren van hockey voor onze leden in verenigingsverband en dat vraagt om een gezonde financiële huishouding, zodat we ook na Corona weer met zijn allen het veld op kunnen. Wij zijn als Vereniging, maar ook als Bestuur, dankbaar dat bijna iedereen de contributie betaald heeft. Dat iedereen een steentje bijdraagt is mooi, het getuigt van sociale betrokkenheid en vertrouwen in de toekomst.

 

Tevens realiseren we ons ook dat sommige leden het nu financieel moeilijk hebben. Om ook in die gevallen het sociale karakter van een vereniging te behouden, kijkt de penningmeester graag naar mogelijke (betalings)regelingen.

 

Daarnaast is er vanuit de club een reservefonds opgericht, dat we willen aanwenden om na de Corona tijd samen plezier van te hebben en het verenigingsleven weer stevig aan te zwengelen – denk bijvoorbeeld aan een club breed feest of staffelkortingen bij de bar. Want niet alleen in moeilijke tijden, maar ook in goede tijden deel je samen.

 

Heb je ideeën of wil je meedenken aan hoe we dit fonds zouden kunnen gebruiken, stuur dan een berichtje naar de secretaris; [email protected]. En het zou werkelijk helemaal top zijn, wanneer je ons helpt dit fonds nog wat meer te vullen, door een vrijwillige donatie hierin!

 

Hier vind je de FAQ's met nadere toelichting.

 

Voor nu stay safe, hou vol en tot heel snel,

 

Sportieve groet, namens het Bestuur van AH&BC,

 

Marc Staal, Valerie Smit, Klaas Veering, Lea Ward, Quirine Pleyte, Erich Schnoeckel, Jan-Willem Lubbers, Jan-Willem Bredius, Jikke Weidema

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.