1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Jun
3

Naar de KMK's: de wedstrijdtafel

Nieuws afbeelding

De Wedstrijdtafel: het spreekwoordelijke gastvrije uithangbord van AH&BC

Het is zaterdag, teams zoeken hun weg op het terrein van onze club.

Waar spelen we? Op welk gedeelte van het veld?  Waar ligt dit veld eigenlijk? He, waarom heb jij nou weer je bitje vergeten… waar regel ik zo snel nog een bitje? Ik moet fluiten, maar heb geen fluitje, waar kan ik er eentje kopen? De lockersleutel is kwijt, wie kan ons helpen? We hebben hesjes nodig, waar zijn die? Zijn er reserve maskers? Ohh nee… keepersspullen vergeten, is er een reserve set op de club aanwezig? Waar is de zonnebrand nu je die nodig hebt? Snel, we hebben ijs nodig en de EHBO doos… waar kan ik die vinden?

Een greep uit de vragen van ouders en kinderen van zowel uit- als thuisspelende teams die AH & BC bezoeken en hun weg vinden naar de wedstrijdtafel. Als vrijwilliger van de wedstrijdtafel kan je helpen omdat je een antwoord hebt op deze vragen. 

Hoe zal je je afvragen? Simpel, omdat de instructie die je vooraf krijgt daarin voorziet. Samen met een andere vrijwilliger draai je een shift van een paar uur en je zet namens de club je beste beentje voor en ben je het visitekaartje van de club. Mocht je vragen krijgen die je onverhoopt niet kan beantwoorden. Geen probleem, in de instructie staan onze telefoonnummers, speel de vraag aan ons door, wij helpen je.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, houdt de wedstrijdtafel zich niet bezig met de inhoudelijke kant van de wedstrijden, zoals het administreren van uitslagen van de gespeelde wedstrijden. Vragen met betrekking tot scheidsrechters kunnen worden gesteld aan de leden van de ter plaatse aanwezige arbitrage commissie en verkoop van bitjes of fluitjes valt onder de fanshop.

Het bemannen van de wedstrijdtafel is al met al een overzichtelijke maar belangrijke taak op onze club. Het is leuk en gezellig om te doen, geeft je de mogelijkheid om de club en haar leden (beter) te leren kennen, kortom, een echte aanrader. Wij verwelkomen je graag als vrijwilliger in ons wedstrijdtafelteam!

 

Quote van wedstrijdtafelaars Iris Jansen en Kyra van Lidth de Jeude:

"Wij draaien al jaren met plezier onze shift. Het is leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten, om een koffietje te doen met bekenden die een praatje komen maken aan de tafel en je ondertussen nuttig te maken voor je cluppie”

 

Hopelijk tot snel,

Sara Schermerhorn en Margot van Waesberghe