1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Mei
28

KMK - Help mee met de Blaashal

Nieuws afbeelding

In aanloop naar de KMK, die er dit jaar anders uit ziet dan normaal, gaan we in op de vrijwilligerstaken waarvoor jullie je kunnen inschrijven om zo een steentje bij te dragen op de club. Dit keer lees je over de Blaashal met onze nieuwe Blaashal Coördinator Lodewijk Beijst. 


Het lijkt misschien nog ver weg, maar we zijn er nu al mee bezig: de Blaashal. In tegenstelling tot het jaar ervoor, verliep de afbouw afgelopen februari niet vlekkeloos. Het slechte weer hielp niet mee en mede daardoor zijn mensen niet komen opdagen, waardoor er vele handjes miste. Daar tegenover stond de spontane hulp van trainende teams, waardoor de klus toch geklaard kon worden. Daar zijn we nog steeds erg dankbaar voor.

 

Na de afbouw heeft speler en ouder van de club, Lodewijk Beijst, het initiatief genomen om zich volgend seizoen als coördinator in te zetten voor de op- en afbouw. Hij wordt onze Blaashal Coördinator en daar zijn we allemaal heel blij mee!

 

Lodewijk laat weten "Je kan altijd wel van anderen verwachten dat ze dingen doen, maar nu dacht ik laat ik zelf eens iets doen. Want als iedereen zijn steentje bijdraagt, dan kunnen we met z’n allen een mooie club bouwen”. Hij vertelt over zijn ervaring van de afgelopen keer. Ook het naderhand met alle afbouwers drinken van een biertje staat hem nog bij. "Je doet niet alleen iets voor de club, maar ook voor het clubgevoel. En dat ging bij iedereen toen erg groeien”. 


Zet vrijdag 20 november of woensdag 17 februari dus vast in je agenda voor bouwen, bier, bitterballen en dat clubgevoel.

 

Lodewijk doet graag alvast een beroep op jullie:

 

"Kleine moeite, groot plezier!”

Ieder jaar hebben we ontzettend veel plezier van een zaalhockeyhal op ons eigen terrein. Lekker dichtbij en met goede voorzieningen. In november en maart wordt deze door enthousiaste leden en ouders opgezet en afgebroken. Omdat het zo’n groot ding is, zijn daar altijd veel mensen voor nodig. Maar dan is het een simpel klusje.

 

Meehelpen is het eigenlijk al waard voor de gezelligheid, biertjes en bitterballen na afloop. Help daarom dit jaar (weer) een paar uurtjes mee, het is gezellig, leuk en wordt erg gewaardeerd. Dank alvast!