f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
EHL Jan
9

De EHL 2020 op AH&BC!

Nieuws afbeelding

De EHL finale komt naar Amsterdam! Deze lente, tijdens het Paasweekend, komt de EHL naar AH&BC. Wij zijn trots. Want het is dit keer een heel bijzonder toernooi. 

Het is de eerste keer dat zowel de dames als de heren tegelijkertijd op dezelfde locatie gaan strijden om het Europees kampioenschap. Het motto is #EquallyAmazing, wat wil zeggen dat nu voor zowel mannen als vrouwen dezelfde uitgangspunten gelden:  zoals een video scheidsrechter en hetzelfde prijzengeld. Onze Dames 1 is het eerste team dat aan dit grote toernooi meedoet. En dankzij onze dames kan het toernooi op AH&BC  plaatsvinden van 9 - 13 april 2020.

Een toernooi dat wederom vergezeld gaat met een aantal side events, zoals een toernooi voor G-hockey, de U14 toernooien voor jongens en meisjes dit keer en voorrondes voor de ABN Amro 3 vs 3 Cup. Uiteraard met het nodige entertainment, clinics en alles wat je van het grootste hockey toernooi in Nederland dit jaar gewend bent.

Met de ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de EHL in 2016 en de EHCC onlangs in 2019, zullen we samen met onze leden en vrijwilligers, onze hoofdsponsor ABN Amro, Supporters van de Jeugd, EPIC en alle Business Club leden een nog mooier en beter event gaan neerzetten. Onze dames kijken er al naar uit.  

We verwachten weer veel lokale, nationale en internationale bezoekers met deelnemende teams uit Nederland, Duitsland, Spanje, Engeland, België, Wit Rusland en Ierland. De eerste wedstrijd is op donderdag 9 april om 12:30 uur (Alster vs Surbiton – Dames). AH&BC Dames 1 speelt vrijdagavond om 19.15 uur  tegen HC Minsk. Het volledige programma en tickets vind je op EHL Hockey TV.

Houd je agenda dus vast vrij rond Pasen voor een groot aantal wedstrijden op het hoogste niveau. En meld je vast aan als vrijwilliger om het samen met ons een onvergetelijk toernooi te laten worden.

Aanmelden kan via: [email protected] en vertel hoe en wanneer je kunt helpen.