1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Nov
29

Binnenkort start de zaalcompetitie weer

Nieuws afbeelding
Binnenkort start de zaalcompetitie weer!! Via hockey.nl of knhb.nl kun je het zaalcompetitie-schema vinden. Om de wedstrijden in, en het gebruik van onze eigen Amsterdam Dome en de zalen elders zo efficient mogelijk te laten verlopen, een aantal belangrijke zaken:

Zaalleiding 
Zoals bekend zullen alle teams 1 of meerdere keren zaalleiding hebben. Via deze site of de Standenmotor kun je zien wanneer jouw team aan de beurt is. Als zaalleiding ben je o.a. verantwoordelijk voor 3 wedstrijden, ook die van de tegenstanders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van de zaal en kleedkamers, het opzetten en opruimen van de materialen voor en na de wedstrijden, het controleren van de materialen van de spelers (schone schoenen/ zaalsticks/ juiste keepers uitrusting) en het tijdig verlopen van de wedstrijden. 
In bijgaand document lees je alle ins en outs. Lees ook de algemene huisregels even door! 

Nieuwe spelregels
Vanaf dit seizoen gelden een aantal nieuwe spelregels voor zaalhockey. Via https://youtu.be/ SHUXDRCan7E  legt bondsscheidsrechter Coen van Bunge deze nieuwe spelregels duidelijk uit. 

En voor goede tips, kun je ook bij onze eigen zaalexpert Teun Rohof zijn, kijk snal op: https://hockey.nl/artikel/oranje/10-zaaltips-van-goeroe-teun-rohof-gebruik-zo-min-mogelijk-de-b/
Bijlage