1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Nov
15

Clubonderscheidingen 2018/2019

Nieuws afbeelding

Jeugdprestatiebeker: Meisjes B1 

 

Meisjes B1 van het seizoen 2018-2019 heeft terecht de Jeugd Prestatiebeker in ontvangst mogen nemen. Werd het team in de zaal nog 2e van Nederland door nipt te verliezen van Kampong, op het veld revancheerden zij zich door van ditzelfde Kampong te winnen en zich tot Nederlands Kampioen te kronen.

 

Bosplanbeker (voor een persoon die zich op en rond de velden onderscheiden heeft): Sarah Schermerhorn en Margot van Waesberghe

 

Sarah en Margot hebben zich afgelopen seizoen enorm ingezet vor het reilen en zeilen van de wedstrijdtafel die elke zaterdag weer op en top bemand is door enthousiaste ouders.
Taco van den Honert Schaal (door de naamgever zelf te bepalen talent uit de jeugd): Gilles Wegter

 

De Taco van de Honert Schaal werd door niemand minder dan Billy Bakker uitgereikt aan Talent uit eigen jeugd, Gilles Wegter. Een talent dat zowel in zijn spel als in zijn fysiek enorm groeit en een veelbelovende hockeycarrière tegemoet gaat.
AJ van Kempen Bokaal (voor iemand die zich op scheidsrechtergebied onderscheiden heeft): Binnert Rauwerda. 

 

Binnert Rauwerda, ondertussen een bekende AHBC’er, zet zich al jaren enorm in voor alles rondom de scheidsrechters op de club en is initiator en oprichter van de "Young Empire Academy”.
Ans Kools- de Boer beker: Juleke en Valerie

 

Juleke en Valerie zorgen al jaren voor een vlekkeloze coördinatie van het zaalseizoen. Afgelopen jaar mochten ze dat voor het eerst doen als trotse "bezitter” van een eigen zaalhockeyhal.

 


Joep Brenninkmeijer Schaal (door de naamgever toe te kennen onderscheiding): Valentin Verga

 

Valentin Verga werd door Joep Brenninkmeijer op een leuke manier toegesproken en bekroont met de naar hem benoemde Schaal. Zijn passie, gedrevenheid, onvoorspelbaarheid, hart voor de club en schoonheid van zijn spel waren de sleutelwoorden die leidden tot deze uitreiking.

 


Elftalprestatie beker: Dames 1

 

Dames 1, dat dit jaar Den Bosch op een overtuigende wijze van de troon stootte, landskampioen werd en daarnaast ook nog eens de Europa Cup won, is het team dat deze onderscheiding terecht heeft verdiend.   

Individuele Prestatie beker: Tamara Maris 

 

De afscheidnemende Machteld overhandigt de Individuele Prestatiebeker aan haar steun en toeverlaat van de afgelopen jaren, Tamara Maris. Iemand, zoals zij zegt, zonder wie haar functie nog vele malen lastiger geweest zou zijn.