1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Maa
15

Eurohockey Club Cup 2019

Nieuws afbeelding Tijdens het paasweekend van 19 t/m 22 april wordt de laatste EHCC (EuroHockey Club Cup) georganiseerd op Amsterdam. Amsterdam Dames 1 zal in actie komen tijdens dit internationaal dames toernooi, waar 8 teams tegen elkaar zullen strijden voor het beste team van Europa:

- Surbiton HC - Engeland
- Der Club an der Alster - Duitsland
- UHC Hamburg - Duitsland
- Real Sociedad de Futbol - Spanje
- GHC Ritmo Grodno - Wit Rusland
- Loreto HC - Ierland
- HC Den Bosch - Nederland
- Amsterdam - Nederland

Tickets
De verkoop van de tickets is begonnen. Er zijn kaarten per wedstrijddag verkrijgbaar, maar ook passe-partouts voor alle dagen van dit internationale toernooi.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventbrite.nl.

Heb jij je al aangemeld als vrijwilliger voor de EHCC?
Er wordt al hard gewerkt om de EHCC tot een groots succes te brengen. De EHCC zal een groot publiek trekken en er moet veel geregeld worden om iedere wedstrijd goed en veilig te laten verlopen. Zonder vrijwilligers kunnen dit soort evenement niet draaien en daarom vragen wij jullie om hulp. Naast het toernooi is er op zondag ook een kidsveld aanwezig en op maandag wordt de ABN-AMRO 3 vs. 3 gespeeld. De EHCC is een leuk paasuitje voor het hele gezin.

Wij zijn op zoek naar mensen voor de kaartverkoop en -controle, voor in de fanshop, in het Wagener stadion, artsen en fotografen.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het vrijwilligers team van de EHCC? Meld je aan via deze link.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar ballenkinderen. Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud en heb je al een beetje ervaring, meld je dan per e-mail aan bij [email protected].

Alle informatie over de EHCC is te vinden op www.ahbc.nl/ehcc