1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Maa
15

ALV Vrienden van Amsterdam

Nieuws afbeelding Een kleine 60 leden van de Vereniging Vrienden van AH&BC waren present tijdens de jaarlijkse ALV op 10 maart jl. in de lounge van het stadion.
De Vrienden keurden de jaarrekening goed (altijd een klein winstje), het bestuur werd gedéchargeerd, en de penningmeester werd voor 3 jaar herbenoemd.

Zoals ieder jaar helpen de Vrienden de hockeyclub met een financiĆ«le bijdrage voor zaken die niet uit het budget van de club verwezenlijkt kunnen worden. Deze keer legde de penningmeester de vergadering voor 5 drie-stammige bomen (Steeneiken) aan de club te schenken. Deze bomen worden geplant in de bakken die de gemeente op het complex heeft geplaatst.  De vergadering ging hiermee akkoord, en keurde ook een bijdrage goed voor wat aanschaffingen in de kamer van de trainers van Amsterdam.
De bomen zijn inmiddels geplant.

Marc Staal, voorzitter van AH&BC, gaf de Vrienden een kijkje achter de schermen van de hockeyclub - ook wat betreft een ontwikkeling in het hockey die door veel Vrienden met zorg wordt bekeken: de Pro Hockey League.

Na afloop van de vergadering werd de Heren 1 wedstrijd Amsterdam - Rotterdam vanaf het terras bekeken; na de wedstrijd de borrel met bitterballen in het clubhuis. Altijd goed bezocht!

Ook lid worden voor €30,00 per jaar en daarmee contact houden met je oud-teamgenoten, collega-vrijwilligers van de club?
Stuur een mailtje naar [email protected]!