1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Nov
14

We gaan de zaal in!

Vind je het ook al best koud op de velden? Dan hebben wij goed nieuws want eind volgende week zal onze mooie Amsterdam Hockey Dome weer de lucht in rijzen!
Woensdag 20 november as starten wij om 19.30 uur in het clubhuis met de informatie avond over zaalhockey, in de glazen zaal, voor wie ook maar ge├»nteresseerd is; coach, manager, trainer. Tevens hopen we ook op grote opkomst van onze zaalspelenden senioren.

De zaalcommissie zal een presentatie houden over de organisatie rondom het zaalhockey, en onze specialist Teun Rohof zal jullie zijn ins en outs van het zaalhockey gaan bijbrengen. Ben je al nieuwsgierig naar de nieuwe regels? Kijk dan snel hier op het YouTube kanaal van de KNHB. 
Ook zal er door de scheidsrechterscommissie nog wat worden verteld over de zaalregels en belangrijke veranderingen dit jaar en zal de Sportiviteit en Respect Commissie ook nog het woord tot u richten.
Daarbij zullen we u woensdag graag voorstellen aan de nieuwe zaalcommissaris Marlies Cordia, die Valerie zal vervangen.

Vrijdagavond van 16.00-21.00 en zaterdagochtend van 10.00-14.00 gaan we met heel veel mensen de zaal opbouwen. Dit wordt weer een heel mooi, gezellig evenement. Voor heerlijke happen en drankjes wordt gezorgd! 
We hebben vanuit alle jeugdteams ouders die zich hebben opgegeven tijdens de KMK om mee te helpen. Fantastisch! Maar we kunnen echt alle hulp goed gebruiken dus mocht u zich ook nog willen aansluiten dan graag een mail aan [email protected]
 
We verheugen ons op het zaalseizoen!