1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Feb
15

Psssssssssssss............. en weg is ie!

Nieuws afbeelding

Onze prachtige zaalhockeyhal, in november nog opgezet door een 50-tal vrijwilligers, is weer terug in de zomerstalling. En wederom is deze klus geklaard met een groot aantal vrijwilligers – o.a. spelers van Heren 1, Dames 1, jongens uit de A-jeugd, Heren 4, Jong Dames 1, zelfs 47 (JA, zeven en veertig!) ouders uit de jeugd  en last but zeker not least zelfs Els Hensel, hebben we met z'n allen de afbouw van de zaal gedaan.

 

Op zondag werd begonnen met het leeghalen van de hal en dinsdag werd de vloer "even” verwijderd.  Slechts 26.000 kleine tegels werden "per 12” losgepeuterd, op pallets gegooid en ingepakt voor transport. 2.166 tegels dus, als grote-mensen-Lego-steentjes, sluis in, deur dicht, sluis open, deur dicht en weg.....  Dat ging super snel met de krachten van Heren 4 die er een team uitje van maakte,  Dames 1 en Heren 1.

 

En woensdag was de tent zelf aan de beurt. En inderdaad, letterlijk 2 deuren openen en psssssssssss...... in no time ligt de tent plat op de grond. Maar dan begint het pas. Dit keer met veel ouders uit de jeugd, samen met jongens uit de A, werd het plastic opgerold, het folie verwijderd en de tent opgerold tot een pakketje ter grote van een volwassen tafellaken. 

 

Wat een klus. En wat mooi dat we dit op onze club toch weer voor elkaar krijgen met zoveel vrijwilligers.  

 

Dank aan alle ouders, zaalhockeyers en anderen die ons hierbij hebben geholpen! 

 

#trots op AH&BC


Forza Amsterdam! ❌❌❌
D1 uitgeput na het verwijderen van de linkerhelft van de vloer.H1 onder leiding van Graham Reid en Boris Burkhardt.47 ouders helpen met het oprollen van de halOok jongens uit de A-jeugd hielpen mee!