1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Sep
28

Arbitrage info-uurtjes

Nieuws afbeelding

Het hockeyseizoen is weer begonnen en dat maakt het weer tijd voor de leden en ouders om te gaan denken aan hun scheidsrechterskaart. Een wedstrijd kan niet worden gespeeld zonder scheidsrechters. Zij zorgen ervoor dat de wedstrijd verloopt volgens de door ons allemaal afgesproken spelregels. Daarnaast vervullen zij een zeer belangrijke rol op het vlak van respect en sportiviteit. Daarom wordt er vanaf de jeugd al opgeleid tot arbitrage én wordt dit ook doorgezet bij de ouders.

Van elk kind op de club wordt verplicht gesteld dat 1 ouder haar/zijn scheidsrechterskaart haalt, zodat deze ouder kan worden ingeroosterd voor het fluiten van wedstrijden. Verder moeten ook alle jeugdleden vanaf O16 (B-jeugd) een kaart halen. De scheidsrechter examens zijn gepland in het najaar, hierover later dus meer.

Om je alvast op te warmen voor het nieuwe seizoen en je helpen om je kennis over de spelregels op peil te houden organiseert de club een paar arbitrage info uurtjes per categorie de komende tijd, als volgt:

-Spelregelsessie voor de ouders van onze jongste jeugd (categorie├źn O8, 9 en 10) op 1 oktober 2022 en 8 oktober 2022 om 09:00u in de Serre.

-Spelregelsessie voor spelers en ouders (alle categorie├źn vanaf O12) op 8 oktober 2022 om 10:00u in de Serre.