1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Nieuws Sep
15

Vrijwilligers Kick-off

Nieuws afbeelding

Na de Bosuitwisseling voorafgaand aan de start van de competitie is sinds enkele jaren de Vrijwilligers Kick-off op de eerste Super Sunday van het seizoen een vaste waarde. Doel van deze dag is om al onze trouwe vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Waar gedurende het jaar de vrijwilligers hun hulp aanbieden aan AH&BC, zorgen op deze dag het Bestuur alsmede Dames & Heren 1 voor de vrijwilligers.

De dag begon al goed met een heerlijk zonnetje, de genodigden werden ontvangen in de entree van het stadion, waar ze na registratie een bandje van Heren 1 spelers omgedaan kregen. Boven in de Lounge werd men ontvangen met prosecco en welkom geheten door het Bestuur, en er was mogelijkheid om met diverse Heren 1 spelers op de foto te gaan.

Ondertussen verzamelden beneden de line-up kids zich (voor de gelegenheid kinderen van de vrijwilligers) om voorafgaand aan de wedstrijd, aan de hand van Dames 1 spelers het veld op te gaan. Een spannende aangelegenheid voor de aller jongste leden van AH&BC!

Vanaf het terras van de Wagener Lounge werd vervolgens de wedstrijd van de Amsterdamse dames tegen HGC bekeken, welke eindigde in een 3-2 overwinning voor Amsterdam.

Na de wedstrijd volgden huldigingen van de oranje WK vrouwen alsmede van de jong oranje EK mannen & vrouwen. Hierna mooie speeches van Bestuursvoorzitter Marc Staal & Vrijwilligerscommissie-voorzitter Ghislaine van den Brink.

Inmiddels kwamen beneden de laatste gasten aan en de tweede groep line-up kids voor de Heren wedstrijd. Ook hier weer piep jonge kinderen die heel dapper aan de hand van de spelers mee het veld op gingen.

De wedstrijd van onze Heren (ook tegen HGC) eindigde in gelijkspel (3-3). Er werd in de Lounge en op het terras gezellig geborreld, Dames 1 ging met borrelplanken rond en iedereen zag er tevreden uit.

Veel dank aan iedereen die deze geslaagde dag mogelijk heeft gemaakt en ook aan Lots, voor de heerlijke sandwiches, soepje en de borrelhappen. Vooral veel dank aan al onze vrijwilligers, super dat jullie met zovelen aanwezig waren!