1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Nieuws Sep
14

EIFFEL kennisevent

Nieuws afbeelding

13 oktober: Kennisevent ‘Tussen beleidslijnen en politieke context’

Op het kennisevent 'Tussen beleidslijnen en politieke context' van donderdagmiddag 13 oktober staat EIFFEL stil bij de grote thema’s en bijbehorende uitdagingen op lokaal niveau. Hoe creëer je de ruimte, de focus, het budget en het draagvlak om op deze thema’s voor te blijven, in plaats van slechts bij te blijven? Het komt allemaal aan bod!

Plenaire spreker is organisatiepsycholoog Anje-Marijcke van Boxtel. Als mental- en teamcoach in The Ocean Race - de zinderende zeilwedstijd rond de wereld – weet zij als geen ander wat erbij komt kijken om de juiste koers te blijven varen. Daarbij begeleidt ze wereldwijd diverse organisaties als thought leader in leiderschap en teamontwikkeling. Tijdens de plenaire sessie staat de vraag centraal die iedere overheidsmanager zichzelf stelt: "Hoe blijf ik op koers en houd ik iedereen binnenboord?”

In verschillende masterclasses nemen de ervaren consultants van EIFFEL je mee in de ontwikkelingen op specifieke terreinen zoals de Omgevingswet, Vastgoed & Grondzaken, Finance & Bedrijfsvoering, Sociaal domein, Energie & Transitie en Legal Tech. Aan jou de keus welke twee masterclasses je bijwoont. Na de masterclasses komt iedereen weer bijeen om te luisteren naar het indrukwekkende verhaal van Nederlands bekendste zwemcoach: Jacco Verhaeren. Hij spreekt vanuit zijn ervaringen als coach en technisch directeur van zwembonden in Nederland, Australië en Frankrijk. Over keuzes maken, focus aanbrengen en omgaan met veranderingen en verschillende belangen. Na afloop is er tijdens een afsluitende borrel voldoende tijd om nog even na te praten en te netwerken met elkaar.

Locatie Clubhuis EIFFEL Arnhem
Tijd 12.00-18.00 uur

Meer informatie over en de aanmeldlink voor dit kosteloze event vind je op Kennisevent: Tussen beleidslijnen en politieke context - Eiffel.