1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Zaalhockey Dec
20

Zaalcompetitie update

Nieuws afbeelding Via de KNHB: De extra ingelaste persconferentie van 18 december bracht Nederland helaas een harde lockdown. Ook de hockeysport gaat nog verder op slot.

Zodra de overheid de binnensport en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. De gemiste wedstrijden van de komende maand kunnen helaas vanwege het gebrek aan halruimte en uitloopmogelijkheden in combinatie met de voorbereiding op het veldseizoen niet ingehaald worden. Dat heeft niet volledig gespeelde competities als gevolg. Dat feit heeft tot het besluit geleid dat er dit seizoen bij de senioren geen teams promoveren

Omdat er nu twee volle zaalhockeyweekenden niet gespeeld kunnen worden, kunnen de Topklassen Jeugd ook niet volledig worden gespeeld. Dit leidde tot het besluit dat de zaalcompetities dit jaar niet met een Nederlands Kampioenschap zullen worden afgesloten. Dat betekent dat er dit zaalseizoen 2021-2022 geen NK Jeugd, NK voor de reserveteams en geen NK Jong Senioren wordt gespeeld. In de Hoofdklasse Zaal Dames en Heren wordt wel gestreden om de Nederlandse titels.

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

29-1 NK Zaalhockey
29-1 Lustrum pubquiz