1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png
Clubinfo Nov
26

Corona regels op AH&BC

Nieuws afbeelding
Update

Vanaf zondag 28 november sluit de club dagelijks om17:00 i.v.m. de nieuwe maatregelen. Dit betekent dat er na 17:00 uur niet getraind en geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. 

Dit betekent dat wij ons wedstrijdschema voor zondag moeten herzien en enkele wedstrijden moet verplaatsen naar het inhaalweekend van 4 en 5 december. De geplande zaaltrainingen die op dit moment naar na 1700 ingepland staan kunnen niet op het geplande moment doorgaan. En dat geldt natuurlijk ook voor de zaalwedstrijden in tenminste de komende 3 weken. 

Wij zullen ons best doen om alternatieven te bieden op misschien wel op ongebruikelijke momenten om er toch voor te zorgen dat onze kinderen maar ook de senioren kunnen spelen en trainen. En zo te blijven werken aan hun fysieke en geestelijke gezondheid. Met plezier op en naast het veld. 

Andere maatregelen zijn: 
 • Houd overal 1.5 meter afstand. In de dug-out, het clubhuis en de horeca. 
 • Bij verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt is het dragen van een mondkapje verplicht. 
Vergeet ook niet dat je nog steeds een CTB moet tonen vanaf 18 jaar als je beneden in het clubhuis wil komen. Ga je naar boven voor de horeca, dan moet iedereen van 13+ een CTB tonen.

In de Amsterdam Elfi Dome zal de zaalleiding toezien op het naleven van de maatregelen.Naar aanleiding van de persconferentie op vrijdag 12 november zijn de volgende maatregelen van toepassing op Hockeyclub Amsterdam.

Het clubhuis boven is doordeweeks beperkt geopend en in ieder geval altijd dicht om 20.00 uur. En op sommige dagen ook al eerder. 

Toegang tot het complex:
 • Alle sporters hebben toegang tot onze velden. Om te kunnen sporten hoef je geen CTB (CoronaToegangsBewijs) te kunnen tonen.
 • Buiten het veld is het advies om anderhalve meter afstand te bewaren tussen personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Op het veld geldt dit niet.
 • Begeleiders van (jeugd)teams hebben toegang tot onze velden, maar met maximaal 4 personen.
 • Ouders of begeleiders van sporters mogen tijdens de trainingen en wedstrijden van onze horecea gebruik maken, maar niet langs de velden staan om te kijken. 
 • Sporters wordt verzocht om na afloop van hun training of wedstrijd van de horeca voorzieningen gebruik te maken (zie voor de regels hieronder) of weer naar huis te gaan.
 

Toegang tot het clubhuis & horeca: 

 • Om gebruik te maken van de kleedkamers en toiletten op de begane grond, moet iedereen van 18+ een CTB kunnen laten zien. Tot 18 jaar hoeft dat niet.
 • Voor toegang tot de Horeca faciliteiten op de eerste verdieping moet iedereen van 13 jaar of ouder een CTB kunnen tonen. In de Horeca dienen consumpties zitten aan tafels genuttigd te worden.
 • Ouders/begeleiders/etc. mogen tijdens de trainingen of wedstrijden gebruik maken van de horeca. Voor binnen in het clubhuis dient een CTB getoond te worden (voor 13+).
 • De toegang tot de Horeca faciliteiten buiten (alleen in het weekend) is mogelijk zonder CTB. Dit is een zogenoemde doorstroomlocatie.
 • We vragen iedereen zoveel mogelijk naar huis te gaan of niet op ons complex te blijven als dat niet noodzakelijk is.

 

Toegang tot het stadion:

 • Toegang tot het stadion is voorbehouden aan spelers. Toeschouwers of andere bezoekers op de tribune zijn niet toegestaan