" /> AH & BC f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Mei
31

Versoepelingen voor iedereen

Nieuws afbeelding
Super goed nieuws! Na de laatste persconferentie weten we dat er weer meer kan en hockeyen weer op "normaal" hockeyen begint te lijken. 

Vanaf 5 juni mogen alle hockeyers (dus ook senioren van 27+) zonder afstand trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Voor de jeugdteams komt daar bij dat zij ook regionale competitie mogen gaan spelen. 

Senioren
Alle senioren mogen weer hockeyen zonder 1.5 meter afstand te moeten houden van elkaar. Dit betekent dat er weer normaal getraind kan worden en dat er met het volledige team onderlinge potjes gespeeld kunnen worden. Let op dat deze regel alleen tijdens het hockeyen geldt. Daarbuiten moet er nog wel afstand gehouden worden.

Jeugd
De jeugd t/m de A-categorie mag vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen (idealiter binnen de eigen regio). De KNHB wil regionale minicompetities organiseren voor clubs die dat willen. Dit zou betekenen dat er ni het weekend van 12, 19 en 26 juni nog competitiewedstrijden plaatsvinden. Hoe dit er precies uit gaat zien wordt later duidelijk. 

De Hockey Fit trainingen blijven voorlopig op zondag.
Voorlopig zullen de Hockey Fit trainingen nog worden voortgezet, zolang er genoeg animo is. Wanneer de animo afneemt, zullen we alleen de 11.00 uur sessie doen en vervalt de sessie van 12.15 uur. Houdt de website in de gaten voor de aanmeldingsmogelijkheden, met name ook omdat deze tijdens de EK wellicht verplaatst worden naar het veld van Hurley.

Horeca
Er zijn ook nieuwe versoepelingen in de horeca. Onze pachter Lots is de afgelopen twee weekenden open geweest voor "to go" en gaat na het EK kijken hoe zij het kunnen gaan faciliteren. Er is in ieder geval verruiming op het terras. Er mogen vanaf 5 juni 4 personen (buiten een huishouden) aan één picknicktafel zitten. Ook later meer over de mogelijkheden rondom de derde helft. 

Train je op het complex tijdens het EK, dan kan je nog geen drankje blijven doen na je training. 

Publiek
Helaas is er nog steeds geen publiek bij (onderlinge) wedstrijden en trainingen toegestaan. 

Gerelateerde nieuwsberichten