f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Jeugd algemeen Feb
18

Online trainingen voor trainers

Nieuws afbeelding

De afgelopen week is er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de jeugdtrainers en coaches. Want naast dat spelers zich ontwikkelen willen we ook dat de trainers en coaches aandacht krijgen en zich kunnen ontwikkelen en dit komt weer ten goede komt van de kwaliteit van onze jeugdopleiding.

 

Voor de ervaren trainers en hoofdcoaches waren er online sessies. Teun Rohof, coach van JA1 heeft een presentatie gegeven over de manier waarop zij bij JA1 spelen zonder bal. Tim Broenink, coach van JB1 heeft een presentatie gegeven over hoe JB1 speelt juist bij balbezit.

Tijdens deze interactieve digitale webinars werden de trainers meegenomen door de tactieken van beide teams. Het was een succesvolle bijeenkomst met als doel de trainers te prikkelen, beter te worden en kennis met elkaar te delen.

 

De jonge trainers uit eigen jeugd, maar liefst 17, kregen vrijdag 13 februari een workshop van ervaren trainers Paul van Praagh en Thomas Immink. Zij hebben aandacht besteed aan hoe je oefeningen beter kunt laten verlopen en waar je aan moet denken als trainer om een geslaagde training te kunnen geven. Ook hebben ze de mogelijkheid geboden om punten op te brengen en te bespreken waar zij tegen aanlopen tijdens het training geven.

In het voorjaar komt er een vervolg op het veld. Dan wordt er aandacht gegeven aan de verschillende oefeningen die je kunt maken als trainer.

 

We hebben nog 3 workshops over "groeimindset” klaar staan voor alle trainers.

Een programma van Bart Heuvingh en Tim Koning . Voor dit programma is het belangrijk fysiek bij elkaar te komen, dus moeten we nog even op versoepeling van de Coronamaatregelen wachten, voordat we deze workshops kunnen organiseren.

 

Vind je het leuk om volgend jaar ook training te geven bij de jeugd en je te ontwikkelen als trainer, meld je dan aan bij Thomas: [email protected]