f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Jeugd algemeen Maa
1

Inschrijvingen jeugd is open

Nieuws afbeelding Nieuwe jeugdleden kunnen vanaf vandaag 1 maart tot 1 juni 2021 worden ingeschreven op www.ahbc.nl > de club > lidmaatschap. 

Als de inschrijving niet lukt omdat de lijn overbelast is, of als u vragen/problemen heeft m.b.t. de inschrijving wilt u dan a.u.b. niet naar de club bellen, maar een mail sturen naar [email protected]?

Kinderen die in aanmerking willen komen voor een plaatsje bij de Stadionkinderen (dus die op 31 december a.s. 6 jaar oud zijn), moeten uiterlijk 1 mei a.s. zijn aangemeld. Wij zullen zo spoedig mogelijk bekend maken of de "stadionkids" geplaatst kunnen worden. 

De data van 1 maart tot 1 mei gelden dus alleen voor 6-jarige kinderen, oudere kinderen kunnen tot 1 juni worden aangemeld. Over de plaatsing van oudere kinderen worden ouders op een latere datum ge├»nformeerd. 

Leden en ouders van spelende leden: let op! Om in aanmerking te komen voor de voorrangsregeling ( zie elders in de tekst bij het inschrijfformulier) moeten broertjes, zusjes en kinderen van spelende leden ( die minimaal 1 jaar lid zijn) echt ingeschreven worden/zijn voor 1 april 2021.

Wil/moet je je lidmaatschap opzeggen? Doe dit graag voor 1 mei a.s. via een mail naar [email protected]