f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Nieuws Dec
28

Word onderdeel van het Lustrum

Nieuws afbeelding

AH&BC Lustrum 130 jaar

 

Zaterdag 28 januari 2017 werden de leden van AH&BC getrakteerd op een spetterend Lustrumfeest op de IJsbaan van het Museumplein. Wat volgde, was een jaar vol evenementen die in het teken stonden van dit Lustrum. Bandy wedstrijden, een Pub-Quiz, jeugdkampen op Vierhouten, een 18 holes golfwedstrijd in het Amsterdamse Bos, Whipe-Out voor de A jeugd enzovoort. Het lijkt de dag van gister en ligt nog vers in het geheugen, maar toch kijken wij al weer stiekem naar de datum van 28 januari 2022…., het volgende Lustrum. 130 jaar jong en nog steeds de oudste club van Europa! Dat moet gevierd worden!

 

En wat is er leuker dan je club naar en door zo een lustrumjaar heen te loodsen? Daar wil je gewoon deel van uit maken en wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste leden voor het nieuw te vormen AH&BC Lustrumbestuur.

 

Corona moe? Zin om weer wat bij te dragen aan positieve feestelijkheden? Ben je goed in organisatie, communicatie, evenementen, financiën, verbinding, onderhandelen of wil je gewoon heel graag, op wat voor wijze dan ook, helpen om het volgende Lustrum weer een succes te maken, meld je dan even bij: [email protected].

 

Samen vooruit naar 130 jaar!