1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Zaalhockey Nov
19

Wisselingen bij de zaalcommissie

Nieuws afbeelding
Juleke Willigers, voorzitter van de zaalcommissie, neem afscheid van de zaalcommissie en geeft het stokje over aan Marit Kievit en Marlies Cordia. Juleke bedankt voor al je harde werk! Welkom Marit en Marlies, alvast bedank voor jullie inzet. 

Voor wie niet weet wat de zaalcommissie doet: Deze commissie organiseert en coördineert alle activiteiten die met zaalhockey te maken hebben. Dit doet zij in samenwerking met anderen op de club, zoals de technisch manager, wedstrijdsecretariaat en nog veel meer.

We vroegen Juleke naar de ervaringen die haar het meest zijn bijgebleven: "Toen Valerie Smit (Bestuurslid Jeugd) en ik het stokje overnamen hadden we nog geen eigen hal. In augustus moesten we al zoveel mogelijk uren in sporthallen vastleggen, doordat zaalsporten het hele jaar door de sporthallen gebruikt en de hockeyclubs alleen wat overgebleven uren konden huren. 

Het maken van het trainingsschema was toen ook een enorme puzzel (10 verschillende hallen, 60 teams en 20 trainers). Voor de teams betekende dat een beperkt aantal trainingsuren en voor de trainers soms op één dag naar drie verschillende hallen. Het gebeurde weleens dat de trainer of (deel van) het team op een verkeerde locatie stond…" Gelukkig hebben we nu een eigen hal en lost dat een hoop van die problemen op. Toch heeft Juleke de tip aan haar opvolgers: "Begin direct na de zomervakantie met de voorbereidingen van het nieuwe zaalseizoen!". 

Marlies Cordia, ouder van twee dochters bij AH&BC, is één van de nieuwe commissieleden (vorig jaar was ze al actief in de zaalcommissie). Zelf is ze nooit actief geweest in de zaal. Waarom ze toch graag in de commissie wilde? "Ik vond het leuk om steentje bij te dragen aan de club als actief vrijwilliger en op deze manier leer je de club, leden, teams en district op een leuke manier beter kennen. "

Ook Marit Kievit is sinds dit jaar nieuw, dus vanaf nu kun je haar alles vragen over zaalhockey, maar ook over skincare. Marit werkt namelijk in die sector. Ze noemt zichzelfaddicted to skincare en is dus altijd in voor een praatje langs de lijn over skincare of zaalhockey. ;). Waarom ze zich actief gaat inzetten? "Typisch geval van gevraagd door een lieve vriendin... Maar ik vind het ook leuk om iets voor de club te doen" verteld ze. 

Marlies en Marit laten het weten dat ze het jammer vinden dat hun eerste seizoen in functie anders is verlopen door corona. Ze hopen dat we volgend jaar met z'n allen weer de zaal in gaan. Dat hopen wij ook!