1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Nieuws Nov
13

Online 2e hands kledingmarkt

Nieuws afbeelding
Door de hernieuwde Corona maatregelen kon de derde tweedehands clubkleding markt, die de duurzaamheidscommissie eind oktober gepland had, niet doorgaan. Super jammer, want we hebben nog allemaal lekkere tweedehands trainingspakken uit de AdidasT16 collectie, die juist nu, nu het weer kouder wordt, goed van pas kunnen komen. 

Het betreft met name vesten met capuchons en broeken in kleine (XS, S, M) heren en een enkele dames (XS en S) en jongens maat (160). Voor 20 euro per broek of hoodie, loop jij er komende weken weer warm bij. Heb je daar wel oren naar, neem dan even contact op met de duurzaamheidscommissie via [email protected].Ook hebben we nog steeds best veel clubtenues (uit en thuis) in de kleinste damesmaat (XS), meisjesmaat 150 en jongens maat 160. Mocht je bang zijn om de volgende fysieke markt te missen en/of mis te grijpen. Neem dan ook even contact op.

Tenslotte hebben we een paar samples uit de Fanshop die we voor de helft van de prijs mogen verkopen; AHBC dames vesten en een heren vest met capuchon (maat S) - zie foto’s hieronder. Heerlijk ook als huisvest!


Heren S (25,- euro)

Dames grijze S, witte M en L (20,- euro ps)