1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
SpeelBal Okt
14

Train-de-trainer workshop SpeelBal

Nieuws afbeelding

Als sponsor van AH&BC organiseert CompaNanny in samenwerking met Join for Joy een workshop voor de jeugdtrainers van SpeelBal. Tijdens deze actieve workshop krijgen de jeugdtrainers aan de hand van korte energizers en spellen onder andere stapsgewijs didactische uitleg over het geven van een les en pedagogische uitleg over kinderen in de leeftijd van 4 tot 5 jaar.

 

Wat: Train-de-trainer workshop
Wie: jeugdtrainers SpeelBal (andere jeugdtrainers in de leeftijd van 9 tot 15 jaar zijn ook welkom)

Wanneer: Woensdag 21 oktober, 14:00 tot 14:45 uur

 

 

Meer over CompaNanny

CompaNanny is een kinderopvangorganisatie waar de ontwikkeling van kinderen centraal staat. De eerste vijf jaar in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Daarom stimuleert en activeert CompaNanny de vindingrijkheid, creativiteit en weerbaarheid in elk kind zodat zij klaar zijn voor de wereld van de toekomst.

 

CompaNanny biedt Kinderopvang en Buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar op ruim 33 vestigingen in Nederland.

 

Meer over Join for Joy

Join for Joy ondersteunt basisscholen in Oost-Afrika bij het opzetten van een structureel, inclusief en leuk Sport en Spel programma om spelenderwijs leren op school te stimuleren.

 

Een betere toekomst door spelenderwijs leren.

Spel heeft een positief effect op de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van kinderen. Spelen is leuk en het motiveert kinderen naar school te komen en op school te blijven.Het programma van Join for Joy in Kenia, Oeganda, Zambia en Malawi geeft kinderen meer energie en zorgt voor meer concentratie in de lessen. Kinderen hebben meer zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld en meisjes worden weerbaarder. Ook verkleint samen sporten de afstand tussen leraar en kind waardoor eventuele problemen die kinderen hebben makkelijker bespreekbaar worden.

Binnen het Sport en spel programma van Join for Joy worden sportieve activiteiten aangevuld met lessen over, empowerment, bewustwording en gezondheid met het oog op de sociale vaardigheden van de kinderen, die hen helpen beter om te gaan met de uitdagingen van hun dagelijks leven.