f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Corona Dec
15

Update corona maatregelen 14 dec

Nieuws afbeelding

Update n.a.v. de persconferentie van 14 december:


Voor de jeugd: het huidige trainingsschema wordt aangehouden en op zaterdag worden onderlinge wedstrijden georganiseerd. Aankomende zaterdag is dit alleen het geval voor teams die zich hebben opgegeven. 


Voor de senioren: er kan helaas niet meer getraind worden. Wel wordt er gestart met een pilot van online Bootcamps die je thuis mee kan doen. Bekijk hier alle informatie en blijf fit zonder stick!


Mondkapjesplicht: 

Vanaf 1 december geldt voor publieke ruimtes een mondkapjesplicht. Clubgebouwen worden niet beschouwd als publieke binnen ruimtes en je hoeft dus niet verplicht een mondkapje op als je je trainingsspullen pakt of naar de toilet gaat in ons clubhuis. Buiten op ons complex geldt ook geen plicht. 


Het clubhuis is boven nog steeds gesloten (met uitzondering op aantal bijzondere gevallen en niet zonder toestemming van [email protected]). Wat betekent dit verder voor jou?


We danken jullie voor jullie geduld en begrip. Heel belangrijk dat we dit met elkaar doen, ons aan de regels houden. Zo kunnen we hopelijk binnenkort weer allemaal hockeyen! BE SAFE, PLAY HOCKEY.

 

Namens het hele AH&BC Bestuur

Bijlage