f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Nieuws Jun
26

Vakantie vieren met Hatt et Söner

Nieuws afbeelding
Als jullie vorig jaar bij de wijnproeverij van ALV waren, weten jullie al wat Hatt et Söner is. Als je er niet bij deze mooie ervaring was, dan vertelt moeder van de club Pebbles je er graag meer over.

Hatt et Söner is het Frans/Zweedse champagne huis gelegen in het prestigieuze gedeelte van de champagne streek la Côte des Blancs. Het huis kenmerkt zich door uitsluitend 100% chardonnay Blanc des Blancs vintage champagnes te produceren. 

De champagne wordt nergens in Nederland verkocht alleen door middel van het geven van tastings waarbij je 4 champagnes proeft, je geïnformeerd wordt over champagne in het algemeen en het huis in het bijzonder vergroten we de naamsbekendheid en genereren we een stukje afzet. 

Daarnaast geeft Hatt et Söner als enige champagne huis in Frankrijk je de mogelijkheid je eigen champagne te maken. Je gaat als het ware op de stoel van de wijnmaker Francois zitten en doorloopt het proces van plukken van de druif, vinificatie tot bottelen van je eigen champagne in een fles met zelf ontworpen label!

Is dit iets voor jou? Neem dat een kijkje op de website