f
1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Corona Maa
8

Corona bericht #1 van het Bestuur

Nieuws afbeelding

Beste AH&BC’ers,

 

Het is een bizarre tijd. Nooit eerder hadden wij kunnen vermoeden dat een virus een dergelijke impact zou kunnen hebben op onze gezondheid, onze maatschappij, ons werkzame- en sociale leven. Met de maatregelen en de goede zorg die we in Nederland hebben, gaan we ervan uit dat we het Coronavirus snel onder controle hebben. We hopen dan ook heel snel weer ons verenigingsleven te kunnen oppakken en jullie weer te zien langs de lijn. Voor nu gaat dat nog niet en daarom kunnen wij ons voorstellen dat jullie daarover vragen hebben.

 

Wordt er nog getraind en competitie gespeeld?

Zoals gebleken uit de persconferentie, zullen de huidige maatregelen in stand worden gehouden en zullen alle openbare gelegenheden, zoals horeca, scholen en sportcomplexen tot in ieder geval 28 April dicht blijven en ook daarna zal het leven nog niet in ”1 keer weer normaal zijn” zoals Rutte zei. Dat betekent dat er tot die tijd niet zal worden getraind en geen wedstrijden worden gespeeld.

 

Hoe verlopen teamindelingen voor senioren en jeugd?

Voor de senioren heeft de Corona crisis geen impact op de reguliere procedure voor de indeling van teams voor volgend seizoen.

In de brief die aan de jeugd is gestuurd wordt uitleg gegeven over de procedure van de teamsamenstelling voor komend seizoen.

 

Mocht je willen besluiten om te stoppen met hockeyen, dan zal dat ook per 1 mei a.s. doorgeven moeten worden aan de ledenadministratie.

 

Kan ik korting krijgen op de contributiebijdrage die al is betaald?

Vanuit een aantal leden is ook de vraag gekomen om korting te geven op de contributiebijdrage. Wij hebben hier begrip voor maar kunnen daar geen gehoor aan geven. De vaste kosten van dit seizoen zijn voor grootste deel inmiddels gemaakt en het bestuur vindt het belangrijk dat de inkomensgevolgen voor hen die op de club werkzaam zijn, tot een minimum beperkt blijven.

 

Hoe staat het met de geplande evenementen van juni?

Als er groen licht komt voor doorgang van wedstrijden en trainingen dan zullen we hopelijk ook bepaalde activiteiten nog kunnen gaan doen. Wij hopen echt dat we elkaar nog zullen zien in mei of juni en het staartje van het seizoen mee te kunnen pakken. In dat geval zal er ook nog meer informatie volgen over wedstrijden, trainingen en activiteiten.

 

En ook de dames van Lots, onze nieuwe horeca toppers, staan te springen om jullie weer aan de bar te ontmoeten en te voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Koud 2 maanden aan warmdraaien en dan al de deuren moeten sluiten…. Dikke pech! We kunnen hier allemaal een steentje bijdragen door alvast een tegoedbon voor een heerlijke maaltijd aan te schaffen die later kan worden genuttigd. Koop hier je "cadeaubon”.

 

Mocht je in de tussentijd benieuwd zijn wat er allemaal gebeurt op de club, volg dan ons Instagram account @ahbchockey, lees onze nieuwsbrieven). Deze kanalen worden zeer frequent bijgehouden.

 

En, ook in deze voor, iedereen uitdagende, tijden, zijn wij als bestuur bereikbaar voor al jullie vragen!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van AH&BC,

 

Marc, Lea, Jan Willem (2x), Quirine, Klaas, Valerie, Erich en Jikke