1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Apr
6

Blijf gezond met onze sponsoren

Nieuws afbeelding Onze sponsoren helpen ons om fit en gezond te blijven in deze uitzonderlijke tijd. Onder andere Equal Yoga, Mom in Balance en nu ook NutriSense bieden kansen. 


NutriSense is 25 jaar geleden begonnen met het ondersteunen van sporters op het gebied van sportvoeding. Vorig seizoen is NutriSense sponsor geworden van AH&BC en kunnen Dames 1 en Heren 1 gebruik maken van hun energie- en herstelproducten van Powerbar. 

Momenteel wordt van iedereen veel aanpassingsvermogen gevraagd. Omdat het actief zijn, samen bewegen en veel buiten zijn nu beperkt toegestaan is, proberen we met z'n allen zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen. Het is daarbij belangrijk om je imuumsysteem optimaal te ondersteunen. NutriSense heeft daarom een weerstandspakket samengesteld van eigen merk QWIN. 'QWINNERS don't quit'. Het pakket is te bestellen via deze link. Dank NutriSense in goede en minder goede tijden. In de bijlage onderaan lees je alles over wat er in het pakket zit. 

Daarnaast verzorgt Equal Yoga elke dag om 10:00 en om 17:00 een gratis live Yoga les op Instagram. Doe mee! 

Mom in Balance verzorgt 18 x per week workouts via livestreams op hun website. Kijk via een gratis proefles of dit wat voor jou is.

Onze sponsoren steunen ons en wij steunen hen! 

Bijlage