1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Feb
16

Tennissen in het Amsterdamse bos

Nieuws afbeelding

Tennissen in het Amsterdamse bos op een hele gezellige kleine vereniging!

 

Tennissen in het Amsterdamse bos bij een vereniging die dit jaar haar 45 jarig jubileum viert op geheel nieuwe gravel tennisbanen, met nieuwe terrassen, nieuw terrasmeubilair en een gerenoveerde bar? Dat kan! 

Tennisclub Amsterdam (TCA) biedt jou, als lid van Hockeyclub Amsterdam, een voordeel aan om ook lid te worden bij Tennisclub Amsterdam (achter veld 7). Word je in de periode 15 maart t/m 15 april 2020 lid van TCA, dan betaal je geen entreegeld (besparing van €40,00 voor een senior lid of €25,00 voor een student of jeugdlid)! 

 Het enige wat je hiervoor moet doen is op deze link te klikken en het voor jou van toepassing zijnde inschrijfformulier in te vullen.

* Vanwege het coronavirus is TCA in ieder geval t/m 6 april gesloten. Wij verwelkomen je graag wanneer alles weer "normaal" is.  

 

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

 

Je wordt op deze manier "gewoon” lid bij TCA. 

 

  • Je kan onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen (6 nieuwe gravel banen)
  • je kan deelnemen aan alle interne toernooien 
  • je wordt als gevolg van jouw lidmaatschap bij TCA ook automatisch lid van de KNLTB waardoor je je kan inschrijven voor open toernooien bij andere tennisverenigingen in Nederland en in september bij TCA 
  • Je kan meedoen met (najaar)competitie (afhankelijk van de mogelijkheden)
  • Je kan tennislessen boeken (afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen extra kosten, zie de website).
M.a.w. je wordt gewoon volwaardig lid van onze gezellige, kleine tennisclub die beschouwd wordt als best bewaarde geheim in het Amsterdamse Bos!

 

Wil je nog aanvullende informatie, kijk dan even rond op onze website of stuur een mail aan onze secretaris of voorzitter (kijk onder "over de club” – "organisatie” – "bestuur” en klik op "stuur een e-mail aan …”).

 

Als bonus vieren we dit jaar ook nog eens ons 45 jarig bestaan waardoor je dit jaar ook aan de verschillende lustrum activiteiten kan deelnemen en ons spetterende lustrumfeest in september 2020 kan meemaken!

 

Waar wacht je nog op?

Kom dus tennissen met jouw teamleden of andere vrienden en bekenden van Hockeyclub Amsterdam bij TCA! Wij ontvangen jou met open armen en weten zeker dat je hier geen spijt van krijgt.