1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Feb
14

Glow in the Dark D toernooi

Nieuws afbeelding

Vrijdag 7 februari vond het eerste officiële AH&BC Glow in the Dark Zaalhockey toernooi plaats. Alle 13 elftallen die Amsterdam heeft in de D-jeugd, verzamelden zich rond 16:30 volledig getooid in Glow in the Dark outfits in onze eigen blaashal.

We troffen net een zonnige dag dus de eerste speelronde was t nog te licht om de prachtige Glow effecten goed te kunnen zien, maar naar gelang de avond vorderde leverde het sprookjesachtige beelden op. Al onze D meisjes- en jongensteams streden zeer sportief, maar zeker niet minder fanatiek in onderlinge wedstrijdjes van 20 minuten. De lichtgevende bal, balken, goals en lijnen op het veld en uiteraard het shinen van de boys en girls maakten het tot een super leuk evenement. Het publiek stond nog net niet op de banken, maar was in groten getale en zeer uitbundig aanwezig. Top Ouders!!

Na afloop van de wedstrijden konden de spelers zich tegoed doen aan een lekkere pasta bereid door de nieuwe catering op de club. Dank dames van Lots! 

Uiteraard gingen daarna de voetjes van de vloer op de Glow in the Dark Disco verzorgd door dj Faas. En wat gezellig was het aan de bar.. ouders kwamen hun kroost "opvallend” vroeg ophalen en maakten er hun eigen feestje van. Al met al een zeer geslaagde eerste editie van dit toernooi!

Grote dank gaat uit naar Maarten van der Lee die de blaashal tot een Glow in the Dark paradijs heeft omgetoverd!