1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Jan
17

Welkom Maud bij AH&BC!

Nieuws afbeelding

Na een lange zoektocht is het bestuur heel blij om te kunnen melden dat Maud Bosse deze week is begonnen op het kantoor van AH&BC als de nieuwe Communicatie en Verenigingscoördinator. Wij stelden haar acht vragen:

Maud, sinds wanneer ben je bij AH&BC begonnen en wat heb je hiervoor gedaan?

Dit is mijn eerste week! Ik ben afgelopen maandag namelijk begonnen. Hiervoor was ik student communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en had ik verschillende bijbaantjes. Na het behalen van mijn masterdiploma ben ik naar Utrecht verhuisd om op banenjacht te gaan. Zodoende ben ik bij AH&BC terecht gekomen.

Kun je kort uitleggen wat je rol bij AH&BC inhoudt?

Ik ga heel veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo ga ik Alexia ondersteunen in haar werkzaamheden, Jikke bij het communicatie gedeelte van de club en Lea met de verschillende activiteiten van de vereniging en alle leden...

Hoe en wanneer ben je bij de club terecht gekomen?

Tijdens mijn zoektocht naar een baan vond ik de vacature. Ik hockey niet bij Amsterdam, maar ik ken de club natuurlijk wel door de prestaties van de hockeyteams en de wedstrijden die ik er heb gekeken. Toen ik de vacature tegenkwam, dacht ik: dat is gaaf! Daar moet ik voor gaan!

Wat zijn de dingen die je het komende jaar graag vanuit je rol bij Amsterdam zou willen doen?

De bedoeling is om samen met alle leden mooie content te gaan maken en leuke campagnes te bedenken voor de digitale kanalen van de club. Er is ontzettend veel mogelijk met social media en daar wil ik me dan grotendeels op gaan richten. Als er iemand een leuk idee heeft... Stuur vooral een mailtje of loop langs! 

Wat vind jij het leukste aan onze club?

Ik heb een ontzettende positieve indruk gekregen de afgelopen paar dagen! Als "buitenstaander" heeft Amsterdam een zakelijke en bijna intimiderend uitstraling, maar ik heb al gemerkt dat de mensen ontzettend aardig zijn en graag willen helpen. Dat geeft mij echt een clubgevoel.

En wat moet absoluut anders/beter/wat mis je op de club?

Dat vind ik lastig te zeggen... Het enige wat ik op dit moment kan bedenken is misschien die uitstraling die ik eerder noemde. Maar dat gaat natuurlijk niet zo 1, 2, 3 en waarschijnlijk heeft het ook z'n voordelen.

Ben je verliefd/happy single/getrouwd?

Ik heb al bijna vier jaar een vriend. Die ken ik vanuit Nijmegen, maar hij woont nu ook in Utrecht net als ik.

Heb je een bijzondere passie, hobby, iets waarvan het leuk is om te delen?

In de zomer (en soms in de winter) ga ik graag naar festivals en feesten om lekker te dansen met mijn vrienden en vriendinnen! Daarnaast vind ik het leuk om dingen te maken/DIY'en. Soms maak ik tasjes of kussens en andere keren kettingen of ecosystemen.

Ik wil graag zoveel mogelijk AH&BC’ers leren kennen, dus aarzel niet om me aan te spreken of langs het kantoor te lopen!