1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Dec
11

10 jaar Puur - Bedankt!!

Nieuws afbeelding Op 1 januari 2010 openden ze voor het eerst de bar van ons clubhuis. Leonie Walburg en Sander Walta, de horecaondernemers van Puur. 10 jaar lang hebben ze ons voorzien van drankjes, hapjes, muziek en gezelligheid. Menig topspeler hebben ze zien komen (en gaan), vele bestuursleden aan de tafel gehad, kleine kindjes zien opgroeien tot lastige pubers en senioren hockeyers zien worden tot veteranen.

 

Meer dan 1.500 hectoliter bier ging er door de tap, kilometers kannen limonade stonden wekelijks op de bar, aardappelvelden vol tot friet gefrituurd, broodjes kroket waren niet aan te slepen en voor 10 jaar koffie hadden we een eigen koffieplantage kunnen runnen.

 

En nu, 31 december 2019, sluiten ze voor het laatst officieel de bar van het clubhuis.

 

Op 11 december hebben we, tijdens de kerstborrel, officieel afscheid kunnen nemen en Puur nog even in het zonnetje kunnen zetten. Met name Thomas, die toch jarenlang het gezicht van Puur is geweest op de club, zijn we dankbaar voor al zijn inzet in deze, soms best wel lastige, functie binnen AH&BC.

 

En hij was het nog niet, maar dankzij AH&BC is hij nu toch echt toegetreden tot het gilde van "kakkers”.


 

Leonie, Sander en Thomas, wij wensen jullie veel succes in jullie verdere horecacarrière en hopen jullie zo af en toe nog eens te treffen als supporter bij de wedstrijden van Dames en Heren 1.

 

Sportieve groet,

Iedere betrokkene van AH&BC