1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Dec
11

Ho Ho Ho wat een kerstborrel

Nieuws afbeelding

De Sint heeft amper zijn paard op stal gezet en de kerstbomen op de club staan al weer in volle glorie te shinen. Mooi op tijd voor de jaarlijkse kerstborrel voor alle vrijwilligers.  

En die waren er in grote getale. Een sfeervol ingericht clubhuis, drankjes en hapjes van Puur, vele bekende gezichten en mooie woorden van de voorzitter vervolmaakten de avond. Alle vrijwilligers werden zo even op gepaste wijze in het zonnetje gezet. Zonder al  deze mensen geen AH&BC. Ook namen we officieel afscheid van 10 jaar Puur en werd er een cheque van euro 500,— overhandigd aan de Hockey Dreams Foundation. Een bedrag dat is opgehaald met de verkoop van bergen gevonden voorwerpen..... een prachtig initiatief van Henriette en Hetty in samenwerking met Christel van onze eigen fanshop.  


Kortom, een op alle fronten geslaagde kerstborrel.  Waarvoor een grote dan aan de Vrijwilligers Commissie (Ghislaine, Judith, Janneke en Iris) voor het regelen, en nogmaals dank aan alle vrijwilligers en andere betrokkenen bij de club!   Wij wensen iedereen een hele fijne kerst en zien iedereen graag weer terug in het nieuwe jaar.


Bekijk alle fotos op Google Foto's