1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg
Ledennieuws Okt
2

Verslag Mini van de week

Nieuws afbeelding Verslag Heren 1 - Oranje Rood

We kwamen aan in het clubhuis en gingen wachten bij de kleine bar, omdat daar de H1 altijd verzamelt. Toen kwamen ze een voor een binnen. We gingen ons voorstellen en iedereen een handje geven. Onze trainer Wout was er, en onze trainer van vorig jaar Teun ook. David en ik gingen alvast naar beneden naar de kleedkamer. Daar kregen wij een kratje met bidons en die moesten we eerst omspoelen en vullen met water voor de spelers. Vervolgens kwam de rest van H1 in de kleedkamer en was er een teambespreking. De coach zei wat het plan was voor de wedstrijd. 

 

Daarna gingen we met zijn allen naar het veld. Wij droegen de kratjes met de bidons. We kwamen aan in het stadion en we mochten mee inlopen. We dachten dat ze heel hard zouden gaan lopen maar het was eigenlijk wel relaxed. Het was ook heel erg warm. Wij gingen samen overspelen, en daarna mochten we in de dugout zitten en kijken hoe de H1 inspeelden. Oranje Rood was nu ook op het veld. De wedstrijd begon en het was eerst 1-0 voor Amsterdam via een strafcorner van Cosyns. Oranje Rood maakte toen twee doelpunten. De eerste was een strafbal. De tweede was een hele harde backhand in het net. Gelukkig maakte Cosyns in de laatste minuten weer via een strafcorner hard en hoog in het net de 2-2. Dat was ook de eindstand. 

 

Na de wedstrijd gingen we weer terug naar het clubhuis, naar het barretje en daar gingen we toen wat eten en wat drinken en alle spelers nog hallo zeggen. Toen was het eigenlijk wel afgelopen. Nadat we iedereen gedag hebben gezegd, zijn we naar huis gefietst. Het was een supervette ervaring!

 

Olaf Erkens en David van Daelen JD2