1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Apr
17

Wat doe jij in de Meivakantie?

Nieuws afbeelding Train met Hoofdklasse-spelers Jorrit Croon & Thomas Vis

Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens het unieke SportWays Jorrit Croon Talent Camp van 29 april t/m 3 mei 2019 op Hockeyclub Amsterdam kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-spelers! Het gehele kamp staat in het teken van hockeytalent Jorrit Croon en daarnaast zal ook Thomas Vis zijn opwachting maken. Dat wordt te gek!

Jorrit Croon versterkt wekelijks het middenveld van Bloemendaal Heren 1. Al op zijn 17e begon deze jonge hockeyer zijn carrière met zijn debuut voor het Nederlands Elftal tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. En afgelopen zomer won hij met de Oranje Mannen zilver op het WK in India!

Thomas Vis speelt elke zondag voor SCHC Heren 1, waar hij bekend staat om zijn sleeppush skills tijdens de strafcorner en hij de aanvallers van de tegenpartij zo min mogelijk in de buurt van het goal laat komen.

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Jorrit en Thomas op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – voordat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Bijlage