1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Sep
11

SportWays Herfstkamp

Nieuws afbeelding

SportWays hockeykamp op AH&BC

Het nieuwe hockeyseizoen is begonnen! We zijn allemaal weer lekker aan het opstarten en daarmee staat ook de herfstvakantie over een paar weken alweer voor de deur. Op AH&BC wordt in die week van 24 t/m 26 oktober een heel tof hockeykamp door SportWays georganiseerd. Bekijk hier het kampoverzicht:

https://nl.sportways.com/nl/locations/ahbc?utm_source=club&utm_medium=AHBC&utm_campaign=sep2018

Wil jij met je (gloednieuwe) team in de herfstvakantie door blijven hockeyen en je hockeyskills door leerzame clinics verbeteren? Dan gaan jullie je tegenstanders sowieso van het veld vegen! Bekijk op de SportWays Facebookpagina een sfeerimpressie van een eerder kamp:

https://www.facebook.com/pg/sportwayshockeycamps/photos/?tab=album&album_id=2159884497618821

 

Kids hockeykamp - 5 t/m 9 jaar - 2 of 3 dagen

Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytrainingen en staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse. Daarnaast speel je een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!

 

YoungStars hockeykamp - 10 t/m 13 jaar - 2 of 3 dagen

Als jij klaar bent om je hockeyskills naar een hoger niveau te tillen, gevarieerd en actief wilt trainen om jezelf te verbeteren - dan ben jij een echte YoungStar! Je krijgt 3 dagen lang uitdagende clinics, traint een dagdeel met een topper uit Hoofdklasse, past je aangeleerde nieuwe technieken meteen toe in het kamptoernooi en gaat vooral veel leren door ons zorgvuldig ontwikkelde hockeyprogramma! Ben jij die enthousiaste hockeyer? Doe mee!

 

 

Meld je nu aan voor één van de kampen via www.sportways.nl! Kom je met je team? Dan hebben we voor jullie een teamkorting bij minimaal 6 hockeyers en deelname van 3 dagen. In de bijlage de voorwaarden.


Bijlage