1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Sep
7

Teampresentatie D1 en H1

Nieuws afbeelding
Afgelopen woensdag 5 september vonden de jaarlijkse teampresentaties plaats.
Dames 1 en Heren 1 werden officieel geïntroduceerd door respectievelijk Rick Mathijssen en Graham Reid in bijzijn van familie, sponsoren en overige genodigden.

Ook werd stilgestaan bij de mooie Oranje Zomer; Nederlands Meisjes A dat Europees kampioen is geworden in Santander en Jong Oranje Dames en Heren die beiden het zeslandentoernooi in Antwerpen winnend afsloten.

Klaas Vermeulen, oud-international, die vorig jaar afscheid nam van onze Heren 1, sprak de Oranje Dames (Anne Veenendaal, Eva de Goede, Kelly Jonker, Kitty van Male en Lauren Stam) en Joost Bitterling toe over het behaalde Wereldkampioenschap in Londen en overhandigde ze een WK-aandenken.
Helaas waren Jacky Schoenaker en Julia Müller verhinderd om bij deze huldiging aanwezig te zijn. Zij hebben het afgelopen jaar ook afscheid genomen na jaren van trouwe en sportieve diensten. We zullen ze missen!

Hierbij willen we Ruud Kootker bedanken voor het aan elkaar praten van deze bijzondere avond, Jaap Bollee voor het maken van de mooie foto's en natuurlijk niet te vergeten Adidas voor het ter beschikking stellen van de locatie en de heerlijke hapjes en drankjes.

Voor een impressie van deze avond klik op deze link: https://photos.app.goo.gl/JMvpjSZ3onrvZc3w5