1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Aug
9

SportWays op AH&BC

Nieuws afbeelding

SportWays op AH&BC

De beste voorbereiding voor het nieuwe seizoen!


Heb je een leuke zomervakantie? De SportWays dagkampen zijn in volle gang met heel veel hockey, fun en een lekker zonnetje! En natuurlijk staat ook het nieuwe seizoen alweer bijna voor de deur. Ben jij er al klaar voor? Bij ons op de club vindt van 27 t/m 29 augustus een super leuk SportWays hockeykamp plaats! Wil jij nieuwe skills leren? Samen met je nieuwe team enthousiast aan het jaar beginnen met een extra boost? Samen met Hoofdklasse Topper Daan Dekker (Almere Heren 1 en Oranje Zaalhockey) op het veld staan? Onder leiding van onze ervaren staff veel persoonlijke aandacht krijgen? Schrijf je nu in!


Wij hebben er zin in! Ben jij erbij? Zo zag het vorige kamp eruit: https://www.facebook.com/pg/sportwayshockeycamps/photos/?tab=album&album_id=2056519994621939


Teamkorting!

Heb jij een team van 6 hockeyers waarmee je 3 dagen naar het kamp komt? Dan hebben we teamkorting* voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de namenlijst en het betreffende kamp naar [email protected] als je daarvoor in aanmerking wilt komen.

* Korting is niet te combineren met andere kortingen / acties. Alleen geldig in 2018.


Meld je hier aan: https://nl.sportways.com/nl/camp/youngstars-ahbc-0


 

Bijlage