1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Maa
6

Dinerbuffet in het Wagener Stadion!

Nieuws afbeelding Op vrijdagavond 23 maart gaat Dames 1 verder in de jacht op het Landskampioenschap! Ditmaal is de ploeg van Teun de Nooijer, Bloemendaal, te gast. Om de avond nóg mooier te maken, kun je exclusief in de lounge van het Wagener Stadion komen meegenieten van een fantastisch buffet. Bovendien wordt er een whisky proeverij (18+) georganiseerd. 

Dit is dé kans om het Wagener Stadion ook eens van binnen te ontdekken. Voor slechts €12,50 p.p. kun je komen dineren en krijg je bovendien een kopje koffie/thee in de rust van de wedstrijd. Daarnaast kun je bij interesse kosteloos deelnemen aan een Scotch Whisky International proeverij in de Amsterdam Room. Voor zowel het buffet als de proeverij is er een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in! 

Inschrijven voor het buffet kan via deze link. Na het inschrijven ontvang je je ticket per mail. Dit (e-)ticket is slechts entreebewijs, op de avond zelf dient er afgerekend te worden. Na betaling ontvang je een toegangsbandje voor het Wagener Stadion. 

Inschrijven voor de whisky proeverij kan via deze link. Het (e-)ticket is het toegangsbewijs, deelname aan de proeverij is kosteloos. 

Aanmelden voor zowel het buffet als de proeverij is natuurlijk ook mogelijk!

Programma 
18.00 Ontvangst in de Lounge
18.30 Opening buffet
19.00 Scotch Whisky International Proeverij (18+)
20.30 AH&BC Dames 1 - Bloemendaal Dames 1 
21.10 Koffie en thee in de lounge
22.00 Afsluitende borrel in het clubhuis


Link naar inschrijving buffet

Link naar inschrijving proeverij