1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Maa
5

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup

Nieuws afbeelding Voor het tweede jaar op rij wordt de landelijke ABN AMRO 3 vs. 3 Cup georganiseerd. Alle kinderen uit de D-jeugd kunnen aan dit toernooi meedoen! 

Ben jij een speelster of een speler uit een D-elftal en lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Stel dan een team van 3 spelers of speelsters samen en schrijf je in voor 1 van de 5 regionale voorrondes! 

Bij deze voorrondes zijn plaatsen te verdienen voor de Landelijke finale op HC Rotterdam tijdens de finaledag van de ABN AMRO Cup in september 2018 voor de heren Hoofdklasse. 

Per voorronde kunnen 40 jongensteams en 40 meisjesteams meedoen. Deze worden verdeeld in 8 poules van 5 teams. Je speelt dus minimaal 4 wedstrijdjes van 8 minuten. De nummers 1 en 2 van de poule plaatsten zich voor 'de laatste 16'. Bij winst van deze ronde plaats je je voor de finaledag. 

De voorrondes zijn op: 
  • HC Houten op 31 maart
  • Alliance op 22 april
  • Zwolle op 2 mei
  • Push op 3 mei
  • Leonidas op 16 mei
Voor de voorrondes zijn gewoon open inschrijvingen, dus mocht je op de datum bij de club in jouw buurt niet kunnen, dan kun je je ook ergens anders aanmelden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden! 

Inschrijven en meer informatie via onderstaande link: