1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Jan
8

Crowdfunding voor Amsterdamhal!

Nieuws afbeelding

EEN EIGEN ZAALHOCKEYHAL. DOE MEE EN ZET 'M OP VOOR AH&BC!

Veel AH&BC leden zijn inmiddels op de hoogte van de eigen zaalhockey-blaashal op de club. Er zijn al veel enthousiaste geluiden over te horen en we zijn er zelf ook trots op. Logisch, want een eigen hal gaat voor alle zaalhockeyers een groot verschil maken. Iedereentraint en speelt zijn thuiswedstrijden straks in deze mooie hal centraal op onze club. Dus niet meer in (soms) kleine zalen op allerlei plekken kriskras door Amsterdam. Ook kan er straks veel intensiever worden getraind, zodat de techniek en het tactisch inzicht van onze spelers verbetert.

Maar goed, zo'n blaashal komt er uiteraard niet vanzelf! Naast het vele werk achter de schermen van de zaalhockey- & accommodatiecommie, zoals gesprekken met de gemeente, leveranciers en KNHB, is er ook een financiering van de investering nodig.Een eigen blaashal kost ons €280.000,-. Daarnaast is er nog€40.000,-nodig voor de aankleding van de hal zoals balken, doelen, verlichting etc. Het totaal van €320.000,- willen wefinancieren met obligaties (looptijd 5 jaar, 3,64% rente*).

Zaalhockey betaalt zaalhockey

De stelregel binnen de club is dat elke activiteit zichzelf moet betalen. "Zaalhockey betaalt dus zaalhockey”. Dit betekent dat er voor een zaalhockey-blaashal €320.000,- moet worden opgehaald, die uit de bijdragen voor het zaalhockey kan worden betaald.We hebben nu een huurovereenkomst met de leverancier, maar als we de hal kopen met een vriendelijke financiering kan de zaalhockey contributie de komende jaren omlaag. De hal zal ook opbrengsten genereren door de mogelijke verhuur aan de KNHB de komende jaren voor wedstrijden van andere clubs.

Koop een obligatie

Samen maken we ons sterk voor de AHBC-hal met een crowdfunding actie! Jij kan ook een steentje bijdrage door een lening aan de club te verstrekken en de 7% rente die je over de lening ontvangt jaarlijks terug te schenken aan de vereniging. De rente kan vervolgens in de aangifte inkomstenbelasting jaarlijks worden afgetrokken van je belastbaar inkomen als een donatie. Dit heeft twee grote voordelen. Jij krijgt een aantrekkelijk rendement van 3.64%* en de club krijgt een rentevrije financiering.

Meedoen kan vanaf € 1.000.De maximale bijdrage is € 25.000.

*De obligatielening, hoe het werkt?

We geven een obligatielening uit met een rente van 7% en een looptijd 5 jaar. De obligaties worden na 5 jaar afgelost. Deze lening wordt gecombineerd met een schenking gelijk aan het rentebedrag. Omdat je deze schenking in mindering mag brengen op je belastbaar inkomen, kan je netto rendement, afhankelijk van je belastingtarief, 3,64 % per jaar bedragen (zonder initiële drempel bij 52% IB heffing).Klik op onderstaande link voor de Crowdfunding pagina:

https://crowdfundingvoorclubs.nl/ahbc/goal/view/obligaties-voor-de-nieuwe-zaalhockeyhal

Donaties

Wil je geen obligatie kopen, maar wil je de club wel helpen om het geld voor de Amsterdamhal bij elkaar te krijgen? Organiseer dan met je team, vrienden of vriendinnen een leuke actie en haal daarmee een mooi bedrag op. Het opgehaald bedrag kun je dan op deze pagina doneren! Wil je zelf een donatie doen? Dat kan natuurlijk ook! Kom op, zet 'm op voor AH&BC! 

Klik HIER voor de link naar de pagina!